NAKON ČUDESNE POBJEDE: / 'Možda bi bilo vrijeme da nam konačno dođe i Messi'

Image
Image

Dinamo je u jednoj čudesnoj večeri za zagrebački i hrvatski nogomet osigurao novi nastup u Ligi prvaka.

25.8.2016.
8:17
VOYO logo

Modri su nakon 1-0 za Red Bull Salzburg u prvom poluvremenu uspjeli preokrenuti utakmicu i zahvaljujući golovima Fernandesa u 87. minuti i Soudanija u 95. uspjeli dohvatiti natjecanje po skupinama Lige prvaka.

"Jako smo sretni, borili smo se do zadnje minute i drago nam je da nam se to vratilo. Naravno da nam ovo neopisivo znači. Nismo dobro počeli, ali u drugom smo dijelu ispravili sve. Pojednake smo ekipe, sitnice su odlučivale i presretni smo što smo izborili mjesto u najljepšem natjecanju" rekao je Marko Rog, prenosi njegove riječi Goal.com, dok je Ante Ćorić, igrač koji je ušao u drugom djelu umjesto nevidljivog Henriqueza i podigao tempo igre Modrih, dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odlučili smo igrati naš nogomet, nismo se bojali'

"Počeli smo loše, ali na kraju je rezultat super. Odlučili smo igrati naš nogomet, nismo se bojali, stvarno je rezultat fantastičan. U gostima dobiješ 2:1, prezadovoljan sam. Vjerovali smo do kraja i to je nogomet, ne znaš što će biti. Znamo našu kvalitetu, nagradio nas je Bog s dva gola kad smo počeli igrati svoj nogomet. Hvala navijačima koji su bili na cijelom stadionu, hvala im svima na podršci, neopisivio nam je to značilo" poručio je Ante Ćorić i istaknuo:

"Svejedno mi je kog ćemo dobiti u Ligi prvaka. Možda bi bilo vrijeme da nam konačno dođe i Leo Messi, ali, zapravo, i nije važno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo