DINAMO ŽELI TALENTIRANOG BRAZILCA: / Modri prema Sao Paulu poslali već dvije ponude

Image
Foto: AFP, MARTY MELVILLE

Dinamo se nastavlja pojačavati za Ligu prvaka, a nova velika želja zagrebačkog kluba je 20-godišnji stoper Sao Paula Lucas Silva Lucao.

30.8.2016.
10:05
AFP, MARTY MELVILLE
VOYO logo

Hrvatski prvak na korak je od potpisivanja ugovora sa stoperom Splita i kapetanom Kosova Amirom Rrahmanijem u transferu vrijednom 1,6 milijuna eura, a iz pravca Kajzerice u Maksimir stiže i Damir Perić. No, to nije sve.

DINAMO SE POJAČAVA ZA LP:

Posudba s pravom otkupa

Brazilski Globo izvještava kako je Dinamo ozbiljno zagrizao za mladog brazilskog reprezentativca do 20 godina Paula Lucaoa i kako je u smjeru Sao Paula već poslao dvije službene ponude kako bi doveo ovog igrača na posudbu nakon koje bi Modri imali pravo otkupa igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi 2 milijuna, Brazilci traže 6

Međutim premda Lucao prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, Globo piše kako u Sao Paulu ne bi pustili igrača za manje od šest milijuna. Brazilci puši kako je igrač navodno sretan zbog interesa kluba koji će igrati natjecanje po skupinama Lige prvaka i želi doći u Zagreb. Lucao nije zadovoljan u Sao Paulu jer ga trener Ricardo Gomes ne koristi u igri. Porto je također bio zainteresiran za usluge ovog talentiranog igrača, ali su pregovori propali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Brazilca navodno 80 posto prava polaže klub, a 20 brazilski privatni poduzetnik Giuliano Bertolucci, pa ako Dinamo i pristane na posao, Sao Paulo bi morao otkupiti cijeli udio Lucaoa, a sve to dodatno komplicira stvari i dovodi realnost transfera u pitanje. Vrijedi spomenuti kako je u Dinamo ovog ljeta došao i brazilski veznjak Jonas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, MICHAEL BRADLEY
Image
Foto: AFP, MICHAEL BRADLEY
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo