DINAMO SE ZAPUTIO U SEVILLU: / Petev otkrio kako će hrvatski prvak igrati protiv španjolske momčadi

Image
Image

U jutarnjim satima utorka Dinamova nogometna ekspedicija zaputila se prema Sevilli gdje ju u srijedu u 20.45 sati očekuje susret protiv španjolskog suparnika u 4. kolu skupine H u Ligi prvaka.

1.11.2016.
11:08
VOYO logo

Dvije su se momčadi ogledale u prethodnom kolu pri čemu je trener hrvatskog prvaka Ivajlo Petev iznenadio postavom koja je istrčala i upisala ovosezonski najmanji poraz u prestižnom natjecanju. Nakon 0-3 protiv Lyona i 0-4 sa Juvenutsom, Sevilla je u Maksimiru slavila s minimalnih 1-0, a bugarski trener na Dinamovoj klupi ovako najavljuje novi ogled:

"Sutra imamo tešku utakmicu, ipak je to Liga prvaka. Moramo biti svjesni dvije stvari; prvo igrati s puno samopouzdanja, a onda na terenu izgledati kao momčad. To su dvije stvari koje su jako bitne za sutrašnju utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni poral Goal donosi i nastavak izjave:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo kakva je Sevilla, ali uvijek postoji šansa za nekakvo iznenađenje. Mi ćemo ga svakako sutra i tražiti. Uz dulje odsutne igrače (Antolić, Lešković, Goncalo) nedostaje nam još jedino Fiolić koji nije ovdje s nama, a sastav ćemo vidjeti nakon večerašnjeg treninga. Nadam se samo da ću moći računati na sve igrače koji su i krenuli na ovaj put. Sutra ćemo odlučiti o početnom sastavu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan za taktiku, Petev je kazao:

"Mi uvijek biramo taktiku razmišljajući kakva momčad igra protiv nas. Znamo svi kakva je Sevilla, naš se taktički plan sutra neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice protiv Seville. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika zaigrati drugačije. Ali, htio bi da igramo ipak s malo više samopouzdanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo