Dinamo preživio teško gostovanje u Puli!

Nogometaši Dinama preživjeli su teško gostovanje u Puli. U trećem kolu hrvatskog prvenstva pobijedili su Istru rezultatom 1:0 te tako došli do druge pobjede.

4.8.2012.
22:58
VOYO logo

Iako je Dinamo dominirao terenom, prvu opasnost gledatelji su vidjeli pred golom Kelave. U 18. minuti Križman je pucao u bliži kut, ali je vratar Modrih pravovremeno reagirao i odbio loptu u korner.

Samo sedam minuta kasnije Dinamo je došao do vodstvo. Nikola Pokrivač ubacio je u sredinu, a jedan od domaćih igrača igrao je rukom ispred Šimunića. Sudac nije dvojio ni sekunde nego je odmah pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Sammir, iako mu je vratar Istre Prskalo pogodio stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 36. minuti Modri su dobili novu priliku s bijele točke nakon što je Čagalj u kaznenom prostoru srušio Rukavinu. Loptu je uzeo Jerko Leko, ali ovog puta Prskalo je odličnom obranom spriječio povećanje vodstva Dinama.

U nastavku je Dinamo nastavio s dominacijom, a Puljani su se orijentirali na prekide i kontre. Iz takvog jednog prekida Istrani su skoro došli do izjednačenja u 64. minuti. Bačelić- Grčić je izveo slobodni udarac s ruba kaznenog prostora, ali je Kelava nekako uz pomoć vratnice uspio to obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Ante Čačića su se ovom pobjedom izjednačili na vrhu prvenstvene ljestivce s Lokomotivom. Obje momčadi nakon tri kola imaju sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo