MODRI PREDSTAVILI SVOJA NOVA TRI POJAČANJA: / Zlatko Kranjčar sad ima širi kadar za Ligu prvaka i HNL

Image

Dinamo je danas u svojim prostorijama predstavio tri nova mlada pojačanja.

30.8.2016.
14:30
VOYO logo

Ivan Fiolić, Dino Perić i Amir Rrahmani stigli su u Dinamo te su potpisali višegodišnje ugovore s modrim klubom. Fiolić i Perić stigli su iz Lokomotive, dok je Rahmani došao iz RNK Split. Zlatko Cico Kranjčar tako je pojačao momčad i barem malo popunio prazninu koja je nastala odlascima Marka Pjace u Juventus i Marka Roga u Napoli. Ako se njihov odlazak uopće i može nadomjestit jer se radi o vanserijskim mladim igračima.

DINAMO ŽELI TALENTIRANOG BRAZILCA:

Od Istre, preko juniora Dinama i Lokomotive, natrag u Dinamo

Ivan Fiolić vezni je igrač rođen 1996. godine u Zagrebu. Karijeru je započeo u Dinamu gdje je prošao mlađe kategorije, da bi nakon igranja za juniore priliku dobio u B momčadi. Za prvi sastav Dinama debi je imao u svibnju 2014. godine na gostovanju kod Istre 1961, a Zoran Mamić ga je nakon toga nagradio na način da ga je uvrstio u prvu momčad u narednih pet susreta u HNL-u i jednu utakmicu Kupa u sezoni 2014/15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kako u Dinamu u tom trenutku nije bilo mjesta zbog jake konkurencije, Fiolić je poslan u Lokomotivu. Njegove dobre igre za Dinamo zamijećene su u maksimirskim odajama, pa ga se u Maksimiru nisu htjeli samo tako riješiti. Zato je i poslan u filijalu Lokomotivu da bi i dalje bio blizu Dinama. Prošle sezone je u 35 službenih utakmica postigao osam pogodaka, sedam u prvenstvu i jedan u kvalifikacijama za Europu. Ove sezone Fiolić je u sedam europskih utakmica postigao tri pogotka (protiv Rovaniemija, Vorskle i Genka).

'San svakog igrača je postati dio prve momčadi Dinama'

"Jako sam sretan i ovo je kruna moje dosadašnje karijere. Mislim da je san svakog igrača postati dio prve momčadi Dinama i potpisati ugovor s modrim klubom, a meni to još i više znači jer sam proveo tu djetinjstvo i tu sam počeo svoju karijeru. Hvala klubu na povjerenju, dat ću sve od sebe da to opravdam na terenu. Igrao sam već za prvu momčad, ali je ovo poseban trenutak. Stvarno sam presretan jer ovo je nešto što se čeka cijeli život", rekao je nakon potpisivanja ugovora mladi Fiolić, pišu službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječanin koji se dokazao u Lokomotivi

Što se tiče Dine Perića, radi se o nogometašu iz Osijeka koji je još 2013. godine stigao u nogometnu školu Dinama, a zatim je otišao na posudbu u Lokomotivu gdje je nastavio svoj igrački razvoj. Mladi stoper je u Lokomotivi odigrao ukupno 49 utakmica i postigao tri pogotka.

Perić je ove sezone u kvalifikacijama za Europa ligu zabio dva gola. U prvom pretkolu Santa Colomi, a zatim i u trećem pretkolu kad je Lokomotiva protiv ukrajinske Vorskle izborila play-off Europa lige. I Perić je već igrao za prvu momčad Dinama u siječnju 2014. u prijateljskoj utakmici sa Širokim Brijegom kada je postigao i gol. Kao i Fiolić, i on je član mlade reprezentacije Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Čast mi je biti dio modrog kluba i hrvatskog prvaka. Jako sam sretan jer sam dobio priliku potpisati za Dinamo i zahvaljujem upravi kluba. Naravno da ću se truditi i dati sve od sebe da opravdam povjerenje kluba koje sam dobio. Mislim da je svakom mladom igraču san igrati u Dinamu, najvećem hrvatskom klubu i zahvalan sam na prilici koju sam dobio", rekao je Dino Perić.

Kapetan Splita i Kosova za 1,6 milijuna eura u Maksimiru

Stigao je i kapetan Splita i kosovski reprezentativac Amir Rrahmani u transferu vrijednom 1,6 milijuna eura. Ovaj 22-godišnji stoper karijeru je započeo u klubu FK Partizani, a onda stigao u Split gdje je odigrao 40 utakmica i postigao jedan pogodak. Rrahmani je do sada igrao za U-21 reprezentaciju Albanije, dok će reprezentativnu karijeru nastaviti u dresu reprezentacije Kosova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Jako sam sretan što sam potpisao za veliki klub kao što je Dinamo. Dat ću sve od sebe da ostavim trag ovdje i ovo je veliki korak za moju karijeru. Ovo je najveći klub u Hrvatskoj i stvarno mi je iznimna čast biti ovdje", rekao je Rrahmani nakon potpisa višegodišnjeg ugovora.

DINAMO SE POJAČAVA ZA LP: Modri potpisuju igrača Splita za 1,6 milijuna eura?

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo