DINAMO PRED NOVIM IZAZOVOM: / Kranjčar najavljuje velike promjene u sastavu

Image

Nakon dobro odrađenog posla protiv imenjaka iz Tbilisija nogometaši Dinama već u petak imaju novi zadatak, ovaj put u domaćim vodama.

28.7.2016.
15:46
VOYO logo

Zagrepčani su u utorak na Maksimiru svladali Dinamo Tbilisi s 2-0 u prvoj utakmici 3. pretkola i došli na prag plasmana u završnu kvalifikacijsku rundu Lige prvaka. No, prije puta na uzvrat u Gruziju čeka ih treće kolo hrvatskog prvenstva u kojem će u petak (20 sati) pred svojim navijačima dočekati Slaven Belupo.

'Rastemo iz utakmice u utakmicu'

"Mislim da finalist Kupa svakako zavređuje posebnu pažnju i očekujem čvrstu utakmicu protiv ekipe koja je dobra i kvalitetna. Vjerujem da ćemo biti kvalitetni, iz utakmice u utakmicu rastemo, tako da očekujem i još jedan iskorak uoči europskog uzvrata. Naši su se igrači potrošili u europskim utakmicama koje smo imali tako da ćemo malo mijenjati sastav. Ovo je odlična prilika onima koji su dosad manje igrali da se dodatno nametnu i pokažu da u trenutku mogu odgovoriti zahtjevima Dinama", najavio je Dinamov trener Zlatko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Machado sigurno neće nastupiti, Soudani je umoran zbog laganijih treninga tijekom priprema zbog Ramazana, a dosta se istrošio u utakmicama koje smo igrali. Pričali smo s njim i potreban mu je kratak odmor da bi bio spreman za Gruziju. Pivarić je nakon pet mjeseci odigrao pravu utakmicu i treba mu odmor, tu su Matel i Sosa koji će igrati, Schildenfeld se vraća… Kažem, uvjerenja sam da ništa ne gubimo na kvaliteti", dodao je popularni Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lešković nije spreman

Što se tiče novih igrača, Lešković ima pravo nastupa, ali došao je tek prije nekoliko dana i nije u optimalnoj formi.

"Jonas nam daje čvrstinu u veznom redu, u obrambenom smislu nam je vrlo koristan i u njemu vidim kvalitetnog defenzivnog veznog igrača. Karimi izgleda sve bolje na treningu, igrač je koji ima vrijednost i pokazuje je na treningu", zaključio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo