DINAMO OBJAVIO IME PRIVREMENOG TRENERA: / 'Nemamo vremena za plakanje'

Image

Zlatko Kranjčar jučer je odmah nakon poraza od Rijeke 5:2 podnio ostavku na mjesto glavnog trenera Dinama, a prvu momčad privremeno je preuzeo dosadašnji pomoćni trener Željko Sopić (42).

19.9.2016.
14:28
VOYO logo

Sopić je u Dinamo došao iz NK Rudeša i to na poziciju glavnog trenera B momčadi, s kojom je napravio dobar posao. Kako se istaknuo svojom stručnošću, dolaskom Zlatka Kranjčara na mjesto trenera prve momčadi Dinama, Sopić je dobio priliku raditi kao pomoćni trener prve momčadi, ali u tandemu s Marijanom Vlakom. Sad je dobio šansu da privremeno vodi prvu momčad.

DINAMOV STRMOGLAV PAD: Velika istina o možebitnom kraju Modre dominacije u HNL-u

Prvi ispit protiv Velog Vrha

Prvi ispit kao trener prve momčadi Dinama Sopić će imati već u utorak u susretu šesnaestine finala hrvatskog Kupa protiv NK Velog Vrha kod Pule. Nakon toga slijedi sraz s Lokomotivom, pa onda i susret 2. kola skupine H Lige prvaka protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Važno je pokazati želju'

"Nakon ovog što nam se dogodilo protiv Rijeke, svi zajedno trebamo podignuti glavu. Jedina terapija za to je utakmica. Prva u nizu nam slijedi protiv niželigaša Velog Vrha. U toj utakmici šansu ću dati igračima koji nisu igrali protiv Rijeke i siguran sam da će pokazati želju i htijenje koji su potrebni da se nosi dres Dinama", kazao je za službene stranice kluba Željko Sopić i istaknuo kako je to jedino što će on osobno tražiti od igrača:

"Bolja smo momčad i siguran sam da ćemo proći. Važno je pokazati želju, vratiti što prije osmijeh na naša lica i podići atmosferu u momčadi koja je nužna jer igramo utakmice svaka tri dana. Nemamo vremena za plakanje, što je bilo moramo ostaviti iza nas. Evo, već vidim da su igrači danas malo bolje. Trebamo koheziju u momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo