Dinamo najbolji kad je bilo najpotrebnije!

Dinamo je i u drugoj utakmici na Atlantic Cupu upisao pobjedu. Modri su ovog puta bili bolji od švedskog prvaka Helsinborga 1:0, a pobjedu im je donio Ivan Krstanović u samoj završnici susreta.

1.2.2012.
20:23
VOYO logo

Trener ModrihAnte Čačić je od prve minute dao priliku Beqiraju u napadu, a iza njega najveća prijetnja golu Šveđana bili su Tomečak, Alispahić i Sylvestr. Vezni red držali su Leko i Badelj, dok su bedem ispred Kelave činili Vrsaljko, Vida, Šimunić i Pivarić.

Unatoč dominaciji Dinama u prvih 45. minuta mreže su mirovale. Najbliži pogotku bio je Ivan Tomečak u 26. minuti, ali njegov udarac nakon proigravanja Alispahića otišao je tik uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Ante Čačić puno mijenjao, ali to se nije odrazilo na igru Dinama, koji se opet poprilično napromašivao. I kad se već činilo da će utakmica završiti bez golova, ukazao se Ivan Krstanović.

Igrala se 89. minuta, kada se napadač Modrih ušao u kazneni prostor Šveđana i iz teške situacije iskosa pogodio za vodstvo Dinama 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom su igrači hrvatskog prvaka osvojili nova tri boda na Atlantic Cupu, te su sa šest bodova vodeća momčad natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo