DINAMO DOVODI KAPITALCA IZ ARGENTINE? / Pogledajte što može jedan od najboljih golgetera Južne Amerike

Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA
Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA

Ukoliko je za vjerovati napisima argentinskih medija Gustavo Bou (26) bi mogao uskoro pojačati redove Dinama.

27.8.2016.
14:34
AFP, JUAN MABROMATA
VOYO logo

Riječ je o 26-godišnjem, 178 centimetara visokom napadaču argentinskog prvoligaša Racinga čija se vrijednost procjenjuje na 5.5 milijuna eura, a koji je s osam postignutih pogodaka bio najbolji strijelac Cope Libertadores 2015. godine. Gustavo Bou izdanak je omladinske škole River Platea, a u seniorskoj karijeri još je branio boje Olimpa, ekvadorskog LDU Quita, Gimnasie de La Plate, te Racinga.

"Gustavo Bou u trenucima dok se oporavlja od istegnuća lateralnog ligamenta lijevog koljena, doznao je kako je hrvatski prvak Dinamo Zagreb poslao ponudu za njega", piše argentinski Ole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PREDSJEDNIK BIJELIH O SENZACIJI NAD SENZACIJAMA: /

'Možete napisati i da Messi dolazi u Hajduk'

Bou se često spominje kao jedan od najboljih golgetera u Južnoj Americi. Gustavo Bou je u dresu Racinga odigrao 68 službenih utakmica, postigao 33 pogotka i ostvario 10 asistencija... Zaista impresivna statistika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je interes za njegovim transferom pokazao i West Ham Slavena Bilića, ali se transferu ispriječio problem s dobivanjem radne dozvole. Engleski mediji špekulirali su kako je Slaven Bilić za ovog napadača spreman izdvojiti i 10,5 milijuna eura. Argentinac je prema navodima engleskih medija u veljači odbio transfer u Kinu, točnije u redove tamošnjeg Beijing Guouana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVO ZVUČI NESTVARNO:

Dinamo je već poslao službenu ponudu za 26-godišnjeg napadača za kojeg kroničari Racinga tvrde da Argentinu neće napustiti u transferu manjem od 5 milijuna eura. Racing će danas novu sezonu argentinske lige otvoriti domaćim dvobojem protiv Talleres Cordobe, no Bou zbog lakše ozljede ne konkurira za ovaj dvoboj. Argentinski mediji tvrde da neće nastupiti zbog transfera u Europu. Tko zna, možda i u Dinamo. Kako bilo, riječ je o napadaču koji bi bio pravo pojačanje za Modre. Strašno, rekli bi smo! U to se i sami možete uvjeriti u videima ispod. Neki ga nazivaju i legendom Racinga. A tek mu je 26 godina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo