DINAMO BEZ SAMMIRA KOJEM JE TRENER PORUČIO: / 'Ne moraš u autobus, ne ideš u Split!'

Image
Foto: PIXSELL
12.5.2017.
10:03
PIXSELL
VOYO logo

Posljednja tri boda Split je osvojio u ogledu protiv Cibalije, jedine momčadi koja je slabije pozicionirana od njih na ljestvici. Bilo je to početkom ožujka nakon čega je uslijedio niz od deset utakmica (jedna u Kupu) bez slavlja. Među njima i ogled protiv Dinama na Maksimiru kojeg je još uvijek aktualni hrvatski prvak riješio u svoju korist rezultatom 4-0. Za 2-0 tada je zabio Sammir, skupocjeni povratnik u Dinamo i igrač koji u Splitu, piše nogometni portal Goal, neće nastupiti.

Iako je trener zagrebačke momčadi Ivajlo Petev na konferenciji za medije prije puta izjavio da na Sammira računa, čini se da tome baš i nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Spomenuti izvor podsjeća da brazilski nogometaš sa hrvatskom putovnicom već neko vrijeme pauzira (propustio oglede protiv Cibalije i Intera), odnosno da je sve krenulo s njegovom ozljedom leđa nakon poraza od Slaven Belupa. Ista se 'poklopila' sa izjavom Peteva prema kojoj će nastupati samo igrači koji 'ginu za Dinamo' pa ne čude upitnici na temu 'gine' li Sammir za Dinamo premalo ili je u pitanju nova ozljeda. Premda je u četvrtak bio spreman za nastup.

Goal donosi i izjavu Peteva koji je Sammiru poslije večernjeg treninga u četvrtak poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne moraš u autobus, ne ideš u Split!"

Je li u pitanju obnavljanje ozljede, neka nova ozljeda ili trenerov stav nakon viđenog na treningu nije objašnjeno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica na Parku mladeži započinje u 20 sati, a Dinamo se nada iz nje osvojiti tri boda kojima bi ostao u utrci za Rijekom i obranom naslova. Domaćinu su bodovi potrebni u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo