Najavljena loša vijest i razočaranje za napadača Vatrenih

Kroz loše razdoblje prolaze nogometaši Wolfsburga koji su u novu sezonu Bundeslige krenuli sa samo devet bodova u osam kola i trenutno su na 14. mjestu.

7.10.2013.
10:58
VOYO logo

Poznato je da hrvatskom napadaču sljedeće ljeto istječe ugovor i premda je ove sezone prvi strijelac momčadi, sve je izglednije da će morati potražiti novi klub. U Wolfsburgu su svjesni da će morati napraviti rekonstrukciju momčadi, a Olić će kad mu istekne ugovor biti na pragu 35. rođendana i jasno je da se klupski čelnici žele okrenuti mlađim igračima.

"Moramo ozbiljno razmotriti ima li smisla produljiti ugovor s Olićem i Diegom", prenosi izjavu trenera Dietera Heckinga novi broj Kickera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U budućnosti će biti osobnih razočaranja i promjena", dodao je, pak, sportski direktor Klaus Allofs, a Kicker piše da je to jasan signal upravo Oliću.

Hrvatski je nogometaš na Volkswagen Arenu došao lani iz Bayerna, a ove je sezone u osam prvenstvenih utakmica postigao četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok Olić ne igra loše, ali mu godine nisu saveznik, drugi hrvatski reprezentativac u redovima Wolfsburga trenutno je u drugom planu.

''Perišić je u siječnju kupljen od Borussije Dortmund za osam milijuna eura, ali još uvijek nije došao'', pomalo cinično zaključuje Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo