JAVIO SE BRAND: / Davor Šuker otkrio tko je njegov favorit za predsjednika FIFA-e i zašto

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl
26.1.2016.
16:00
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Članice FIFA-e, njih 209, izabrat će tada nasljednika Josepha Blattera, predsjednika u ostavci koji je suspendiran na osam godina zbog sumnjivog transfera od 1,8 milijuna eura koje je platio Michelu Platiniju, predsjedniku UEFA-e, za posao savjetnika. Platini je također iz istog razloga suspendiran na osam godina iz bilo kakvih aktivnosti vezanih za nogomet.

Image
TKO JE TU LUD: /

Otkrivena velika sramota UEFA-e i FIFA-e!

Kandidature proglašene pravovaljanima

Izborno povjerenstvo je službeno prihvatilo "Šeika Salmana", bahreinskog predsjednika Azijske nogometne konfederacije (AFC) i velikog favorita, Italo-Švicarca Giannija Infantina, glavnog tajnika UEFA-e, jordanskog princa Alija, južnoafričkog poslovnog čovjeka Tokya Sexwalea, bivšeg zatvorskog prijatelja Nelsona Mandele, te Francuza Jérômea Champagnea, bivšeg pomoćnika glavnog tajnika FIFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidature ovih pet kandidata već su proglašene pravovaljanima u studenom nakon istrage o časti kojeg je provelo etičko povjerenstvo FIFA-e.

Šuker dao do znanja zašto Infantini

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora UEFA-e, Davor Šuker, izrazio je podršku kandidaturi Giannija Infantina, aktualnog glavnog tajnika UEFA, za predsjednika FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ime Hrvatskog nogometnog saveza i moje osobno nadam se kako će idući predsjednik FIFA-e biti gospodin Gianni Infantino. Zašto? Jednostavno: znam ga dugi niz godina u UEFA-i gdje je napravio odličan posao i nadam se da može donijeti promjene i postati idući predsjednik FIFA-e 26. veljače u Zürichu", rekao je Davor Šuker u video poruci podrške kandidaturi Giannija Infantina za predsjednika FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo