Kapetan objavio gdje su 'ružili' Eduardo i Vukojević!

Kapetan Vatrenih Darijo Srna otvorio je dušu i rekao sve što mu leži na srcu u vrlo tubulentnom trenutku za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

21.9.2012.
19:08
VOYO logo

Hrvatska je vrlo dobro krenula u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, ali Brazil je još jako daleko. No, čini se da naše nogometaše i izbornika na tom putu ne smetaju toliko okršaji na terenu i činjenica da Vatreni igraju u vrlo jakoj skupini, koliko ih na startu jednoipolgodišnje avanture ljute napisi u novinama.

Srna je u razgovoru za Sportske počeo komentirati koliko će biti težak ogled s Makedonijom u Skopju, a onda rekao što ga zaista muči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ywgYzvrfVSc

"Bit će jako nezgodno. Dovoljno se sjetiti da smo ih i prije pet godina i sada jedva dobili doma, a da je 2007. kod njih završilo s našim porazom 2:0 u drugom poluvremenu, nakon što smo saznali da smo se plasirali na Euro. Izbornika krasi optimizam, vjeruje u nas i prenosi nam samopozdanje. Žalosno je, međutim, što dolazi do raznih, baš bih rekao svakakvih napisa, koji nisu točni i s kojima nam se nastoji remetiti red i mir. Ne znam čemu ta podmetanja i izmišljene afere, koje ne postoje. Kome to treba? Da je bilo što istina nitko ne bi bježao od toga, ali u medijima su plasirane totalne gluposti da su Eduardo i Vukojević zaružili vani, iako je Ognjen bio doma, a Eduardo sa suprugom na večeri, potom je lansirano da je izbila svađa između izbornika Štimca i Ćorluke. To nema nikakve veze sa zdravom pameću. Svi bismo morali disati kao jedan, ispred svega mora biti interes reprezentacije, želimo da se Hrvatska ponosi s nama", poručio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I vjerojatno ima pravo. Hrvatskoj, uz Belgiju, Srbiju, Škotsku i Makedoniju ne trebaju još i 'unutarnji' neprijatelji. Pogotovo kad je u pitanju Belgija, koja je u utakmici s Vatrenima pokazala koliko je jaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako gledamo rejting listu mi smo broj 1, ali mislim da su oni podjednaki s nama. Usto, Srbija je uvijek neugodna, ima kvalitetne igrače i vrlo dobrog izbornika, vidjelo se to u susretu s Walesom, koji nije za podcijeniti, kao niti Škotska. Makedoniju nismo dobili vani... Prema tome, Belgija i Srbija su nam uz bok, a ostali neugodni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna je prokomentirao i šanse Dinama u Ligi prvaka te skori okršaj Zagrepčana i imenjaka iz Kijeva, inače i najvećeg protivnikom njegovog Šahtara.

"Kijev je favorit, Zagrepčanima će biti jako teško. Dakle, Dinamo je dobar i iskusan, ali nije kao Kijev. Ja sam se iskreno nadao da će nešto napraviti protiv Porta, gosti u tom dvoboju nisu ništa spektakularno pokazali, iz tri šanse dali su dva gola. Za Dinamo je najbitnije da je ponovno doveo Ligu prvaka u Zagreb i nije loš. Štoviše, ima jako dobru ekipu i isto takvog trenera... U nogometu je sve moguće, ali kažem, prednost je na strani Kijeva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo