DAN KOJI SE PAMTI: / Današnji datum uistinu je poseban u nogometnom svijetu

Image
Foto: GERARD JULIEN, JOSEP LAGO, PATRIK STOLLARZ

Današnji dan uistinu je poseban, barem kada je riječ o rođendanima nogometaša. Naime, rođendan 5.

5.2.2016.
12:06
GERARD JULIEN, JOSEP LAGO, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Peti veljače je dan koji će zauvijek ostati zapisan u nogometnoj povijesti. Na današnji dan rodila su se neka od velikih nogometnih imena, koja će kasnije žariti i paliti europskim i svjetskim travnjacima. Cristiano Ronaldo, možemo slobodno kazati jedan od najvećih nogometnih majstora u povijesti nogometa, danas slavi 31. rođendan. Ronaldo je kreator nogometnih rekorda i uspjeha o kojima će se još dugo pričati.

Oni oduševljavaju

Unatoč tome što je prešao trideset on je i dalje vrhunski igrač kojem fizičke predispozicije nisu smanjene, kako to obično dolazi s godinama. CR7 jako puno trenira i radi na svojoj fizičkoj spremi, stoga je po mnogima fizički najdominantniji igrač današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji bi ga mogli naslijediti, a možda i nadmašiti (iako će to biti jako teško), svakako je Neymar. Zvijezda Barcelone danas slavi 24. rođendan, a dosad je već osvojio Ligu prvaka s Barcelonom. Predviđa mu se da dominira svjetskim nogometom jednom kad s trona siđu Leo Messi i Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slavljeničkom društvu i jedan Hrvat

Uz njih tu su i Carlos Tevez koji danas slavi 32. rođendan, Maradona s KarpataGheorghe Hagi koji je danas napunio 51 godinu, Giovanni van Bronckhorst (41), Sven-Goran Eriksson (68). Ovom izabranom slavljeničkom društvu pripada i naš Vedran Ćorluka koji slavi trideseti rođendan. Ćorluka je jedan od standardnih hrvatskih reprezentativaca i jako bitna figura u obrambenom dijelu Vatrenih, koji će morati biti na nivou ako Hrvatska misli ostvariti dobar rezultat ovoga ljeta u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majstori, sretan vam rođendan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo