DAMIR MIŠKOVIĆ VLASNIK HNK RIJEKA: / Grad se odrekao prava prvokupa, Teanna limited upravlja klubom

Image
Foto: HNK Rijeka
Image
Foto: HNK Rijeka

Social Sport je tvrtka koja je registrirana u Londonu, i to početkom prosinca, a u suvlasništvu je Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića.

29.12.2017.
17:39
HNK Rijeka
VOYO logo

Damir Mišković vlasnik je HNK Rijeka. Dogodilo se to nakon što se, na prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela, Gradsko vijeće Grada Rijeke odreklo prava prvokupa. Teanna limited i Social Sport potpisali su pravne akte kojima je izvršena primopredaja kluba.

Inače, Teanna limited je tvrtka koja je registrirana u Londonu, i to početkom prosinca, a u suvlasništvu je Matee i Anne Mišković, kćeri Damira Miškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo gospodinu Volpiju i Social Sportu na podršci koju su nam pružili proteklih pet godina. Današnjim ugovorom o primopredaji Social Sport predao je upravljanje klubom Teanni limited. Postupak promjene vlasništva bit će službeno gotov nakon što Ured za sport izda i administrativno odobrenje", rekao je Mišković, koji je predsjednik kluba od 2012. godine, prenosi službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PESIMIZAM PRVOG ČOVJEKA RIJEKE: ‘Dosta je da jedan ili dva prijelazna roka kiksamo i završit ćemo kao Istra’

On je zajedno sa Social Sportom podigao Rijeku, sanirao financije, izgradio nogometni kamp na Rujevici, a klub je prošle sezone osvojio povijesnu dvostruku krunu.

"S obzirom na povijesne uspjehe Rijeke pod Miškovićevim vodstvom, ovaj je današnji potez jamstvo da će riječki prvoligaš i u narednim sezonama ostati u samom vrhu hrvatskog nogometa", priopćili su iz redova aktualnog hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo