DAME I GOSPODO, POKLONITE MU SE! / Zlatan Ibrahimović bacio Teatar snova u trans

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Nogometaši Manchester Uniteda upisali su i drugu pobjedu na startu nove sezone Premiershipa.

19.8.2016.
23:36
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Old Trafford je konačno dočekao predstavljanje svoja tri velika pojačanja u službenoj utakmici Premiershipa. Teatar snova, taj slavni stadion koji se tijekom svoje povijesti nagledao velikih igrača i utakmica, zapljeskao je Joseu Mourinhu, Paulu Pogbi i 'Bogu Manchestera' Zlatanu Ibrahimoviću koji nastavlja i u dresu Uniteda trpati kako želi. Ibra je nakon gola Leicesteru za Community Shield, zabio i Bournemouthu u prvom kolu, a večeras je Svecima dao dva 'komada'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je pogodio dovođenjem Ibrahimovića

Nakon što su otvorili sezonu pobjedom protiv Bournemoutha 3-1, 'Crveni vragovi' su u dvoboju 2. kola na Old Traffordu pobijedili Southampton 2-0. Oba gola zabio je Zlatan Ibrahimović (36, 52-11m) koji tako pokazuje kako su Crveni vragovi napravili maestralan potez što su ovoga 34-godišnjaka, koji je prošle sezone u dresu PSG-a zabio nevjerojatnih 5o golova u 50 odigranih susreta u svim natjecanjima, doveli na Old Trafford.

MOURINHO DAO SUD: Ibrahimović će biti fenomenalan za nas i cijelu Premier ligu

Zabio već tri gola u službenim susretima

Švedski majstor je u prva dva kola zabio već tri gola. A u kakvoj formi igra, čini se da navijače Crvenih vragova očekuje sezona puna uspjeha i Ibrinih golova. Iako je u najavama spominjao kako Paul Pogba nije spreman za cijelu utakmicu, Mourinho je svojeg najskupljeg igrača odlučio staviti u prvih 11. Očito uzbuđeni Pogba koji je ponovno zaigrao pred navijačima Uniteda, umalo je na samom početku utakmice kumovao vodstvu Svetaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/2K21

Pogba zamalo zakuhao kontru Svetaca

Naime, Francuz je u svojoj prvoj akciji izgubio loptu i umalo omogućio Southamptonu da povuče nezgodnu kontru. Ali na njegovu sreću, to se nije dogodilo. U međuvremenu, Pogba se opustio i odigrao solidnu utakmicu. Sveci nikako nisu mogli zabiti pogodak, osim onog poništenog iz 49. minute Shanea Longa koji je zabio pogodak iz zaleđa. Sve u svemu, Crveni vragovi su razveselili svoje navijače, a Ibrahimović pokazuje da bi stvarno mogao postati Bog Manchestera, što je prije nekoliko tjedana kazao da i je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo