DALIĆ DOBIO POJAČANJE ZA GRČKU: / Sve se razvilo kako i treba, jak hrvatski adut prijetit će Grčkoj

Image

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dvije su ključne utakmice o čijem ishodu će ovisiti hoće li Vatreni biti sudionici Svjetskog prvenstva kojem je sljedeće godine domaćin Rusija.

4.11.2017.
14:36
VOYO logo

Ohrabrujuće vijesti za reprezentaciju i njene navijače donosi nogometni portal Goal koji tvrdi da bi izbornik Zlatko Dalić u nadolazećim dvobojima mogao računati na Marcela Brozovića koji tijekom nedjelje (sutra) stiže u Zagreb gdje će se u ponedjeljak priključiti krugu reprezentativaca.

Nakon što je za svoj Inter propustio oglede protiv Milana, Napolija i Sampdorije, Brozović se vratio u pogon utakmicom protiv Verone u kojoj je nastupio šesnaest minuta. U konkurenciji je Interove momčadi za ogled protiv Torina u nedjelju, a, javlja izvor, navedeno je 'natjeralo' izbornika Dalića da ga s popisa igrača s pretpozivom za reprezentaciju uvrsti ondje gdje se njegovo ime već odavno nalazi, u krug igrača koji koji nose igru hrvatske A vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je bio na prisilnom odmoru zbog ozljede mišića lista koju je zadobio tijekom utakmice protiv Finske u kvalifikacijama za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo