Još je zbunjen dok ga snimaju: U 18-oj ga želi pola Europe, pa i Hrvatska!

Prema pisanju Daily Maila, engleski nogometni prvak Manchester United ponudio je 60.000 funti tjedne plaće svome supertalentu 18-godišnjem nogometašu Adnanu Januzaju…

7.10.2013.
12:04
VOYO logo

Mladić rođen u Belgiji, koji porijeklo vuče iz čitavog niza europskih zemalja, došao je u središte pažnje prošli vikend kada je s dva pogotka kreirao preokret i donio Unitedu pobjedu 2:1 na gostovanju kod Sunderlanda u 7. kolu Premierlige. Za Crvene vragove je, međutim, problem što Januzaju ugovor istječe sljedeće ljeto i kao takav je na meti brojnih europskih klubova.

U klubu su sada u žurbi da s mladim veznjakom čim prije produlje suradnju, a ako je informacija Daily Maila točna, bogata je ponuda već na stolu, a sada je sve na igraču i njegovom agentu Dirku de Vrieseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću otkriti koji su klubovi zainteresirani za Januzaja, ali ima ih više. Odlazak Sir Alexa Fergusona s klupe Uniteda je doveo do prekida pregovora o novom ugovoru. Sad smo se vratili pregovorima, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi", rekao je De Vries.

Daily Mail navodi da je Januzaj na meti Barcelone, Bayerna, Juventusa i Manchester Cityja. Osim toga, tinejdžera u svojim redovima želi i niz reprezentacija, a menadžer Manchester Uniteda David Moyes je u nedjelju naglasio kako je zanimanje pokazala i Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/kxwaBlM7dr0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo