DA ZABORAVI NA BOL I STRAH: / Šuker darivao redara koji je ozlijeđen u huliganskom orgijanju

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Hrvatski nogometni savez obećao je pokloniti dres s potpisima svih igrača redaru koji je lakše ozlijeđen tijekom huliganskih nereda tijekom utakmice 2.

25.6.2016.
8:32
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Svi hrvatski reprezentativci potpisali su se na dres koji će biti dostavljen Abdelu Issaouiju pored kojega je eksplodirao topovski udar u trenucima dok je čistio travanjak od pirotehnike i ostaloga što su pojedinci smješteni na tribinama s hrvatskim navijačima bacali pred sam kraj ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno nam je žao što je došlo do takve situacije te se i ovim putem ispričavamo g. Issaouiju zbog ponašanja huligana koji nisu navijači hrvatske reprezentacije. Ovaj dres ne predstavlja takve, on predstavlja Hrvatsku, našu sjajnu reprezentaciju i naš nogomet pa vjerujem da će g. Issaouiju dres biti lijepa uspomena na ovaj Euro, a ne na nesretni incident", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Trenutak kad maskirani huligan baca baklju na teren

Image

Trenutak kad maskirani huligan baca baklju na teren

Detonaciju naprave nesretni je Issaouiji mogao izbjeći da nije tako savjesno radio svoj posao. Naime, baš se micao s tog dijela travnjaka kada je nedaleko od njega doletjela naprava koja će ga, pokazat će se, ozlijediti. Odlučio se vratiti po nju i u trenutku kada je pružao ruku ona se aktivirala. Prvi mu je u pomoć priskočio Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo