CVITANOVIĆ O DINAMU PROTIV SEVILLE: / 'Sudački kriterij je utjecao na ishod utakmice'

Image

U utakmici čiji su kraj dočekali s dvojicom igrača manje i u kojem je domaći sastav Seville triput uzdrmao okvir njihova gola, juniori Dinama osvojili su bod odigravši 1-1 u ogledu 4.

2.11.2016.
17:27
VOYO logo

Već na samom otvaranju utakmice, točnije u petoj minuti, Dinamov sastav imao je rezultatski minus kojeg je u 58. anulirao Božić pogodivši za 1-1 što je bio rezultat koji se do kraja ogleda nije mijenjao. Dinamo sada ima četiri boda, tri manje od vodeće Seville i jedan od Juventusa koji tek treba odraditi dvoboj 4. kola protiv Lyona.

Susret je prokomentirao trener Dinamove momčadi Mario Cvitanović čije riječi prenosi službena internetska stranica kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČUDO U SEVILLI: /

Dinamo oteo bod španjolskom velikanu, Modri ostali bez dvojice igrača u jednoj minuti

Image
ČUDO U SEVILLI: /

Dinamo oteo bod španjolskom velikanu, Modri ostali bez dvojice igrača u jednoj minuti

'Krivi smo sami'

"Najveći smo krivac mi sami. Rekao sam prije utakmice da onaj tko se nametne bolje na ovom terenu, jer su mijenjali teren prije pet tjedana, kroz posjed i trku da će taj biti dominantiji. Nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu niti cijelim prvim dijelom. Imali smo premalo igre bez lopte i premalo kretnje, kao i nekih stvari koje smo dogovorili. Nismo dobro radili presing i onda te protivnik zbije u 20 metara kroz dobar posjed lopte i dobru izmjenu mjesta. Bilo je sve nekako čupavo prvo poluvrijeme i sijevalo je sa svih strana" priznao je Cvitanović, pa dodao:

"Vidio sam jučer na treningu da igrači nisu raspoloženi kao što su bili prije puta. Vrijeme je ovdje puno toplije, nije lako, treba se aklimatizirati. Bilo im je teško trčati, prevladavala je neka vrućina. Ali, naš stav protiv Seville jednostavno nije bio dobar. Malo smo diskutirali u svlačionici na poluvremenu i to je donijelo reakciju u nastavku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neujednačen sudački kriterij'

Postoji još nešto čime Cvitanović nije bio zadovoljan - suđenjem.

"Mislim da je kriterij bio neujednačen. Možda je to presudilo u nekim dijelovima utakmice, a kriteriji žutih kartona sigurno su utjecali na ishod utakmice. Sevilla je pokazala pravu trku, motoriku, želju i glad za pobjedom. Čestitam na tome, ali čestitam i našim dečkima koji su izborili bod s devet igrača. U budućnosti bi taj bod mogao biti od presudne važnosti. Nismo odigrali bajnu utakmicu, ali nismo niti razočarani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo