ČUDESNI SIRIJCI KORAK DO SP-A: / Ratom razorena zemlja na pragu senzacionalnog plasmana u Rusiju

Image
Foto: AFP

Nogometna reprezentacija Sirije, zemlje koja je razorena u ratu koji bjesni posljednjih godina, izborila je plasman u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

5.9.2017.
20:37
AFP
VOYO logo

Sirija je zbog rata domaće utakmice morala igrati u Maleziji, ali je i u takvim okolnostima uspjela doći nadomak plasmana na SP. Imali su Sirijci u posljednjem kolu skupine A izboriti i izravan plasman na svjetsku smotru, ali za to im je trebala pobjeda na gostovanju kod Irana koji je još ranije uhvatio vizu za Rusiju.

Gol u sudačkoj nadoknadi

Mogla je Sirija ostati i bez dodatnih kvalifikacija da je izgubila, ali na kraju je remijem (2-2) došla do baraža. Izjednačujući je pogodak u sudačkoj nadoknadi za Siriju zabio Omar Al Somah. Sirija će u dodatnim kvalifikacijama igrati protiv trećeplasirane ekipe iz skupine B - Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto u skupini i plasman na svoje deveto svjetsko prvenstvo zaredom izborila je Južna Koreja koja je u zadnjem kolu odigrala 0-0 na gostovanju u Uzbekistanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman na SP izborila je i reprezentacija Saudijske Arabije nakon što je u susretu posljednjeg kola skupine B pobijedila Japan 1-0 i osvojila drugo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo