Zabrinuti Ronaldo pismom pokušava obraniti 'delikventa' Ronalda

12.10.2013.
11:34
VOYO logo

Ljetos je tijekom predsezonske utakmice između Reala i Chelseaja na Sun Life Stadiumu u Miamiju na teren uletio Ronald Gjoka, 20-godišnji Kanađanin rodom iz Albanije, te je potom zagrlio Ronalda.

Gjoka nije stvarao nikakve probleme, nego je samo zagrlio Ronalda i izmijenio par riječi s njime, a kasnije se ispričao za prekid susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos tome prijeti mu kriminalna otužba od strane javnog tužitelja u Miamiju. Stoga se Ronaldo odlučio poslati pismo Uredu javnog tužitelja u kojem moli da se optužbe protiv Gjoke odbace.

Sadržaj Ronaldovog pisma objavila je Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje ime je Cristiano Ronaldo i igram za Real Madrid. Igrao sam na Sun Life Stadiumu kada je navijač ušao na travnjak. Ime mu je Ronald Gjoka i mladi je sveučilišni student. Zagrlili smo se i razgovarali neko vrijeme prije nego li ga je osiguranje ispratilo s terena. Nije bio agresivan niti nasilan ni na koji način. Štoviše, nije pružio nikakav otpor kada su ga osiguranje i policija odveli.

//www.youtube.com/embed/-MqUFSXcoZo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ja to shvaćam, priznao je svoju pogrešku i shvaća važnost osiguranja. On je mladić koji je odrasao bez oca i odgojila ga je samohrana majka. Pohađa sveučilište Palm Beach Community College na Floridi. Zabrinut sam jer shvaćam da bi mogao imati problema s Odborom za useljeništvo i sa svojim sveučilištem ako kriminalne optužbe protiv njega ne budu odbačene. Odmah je prevezen u čuvani dio stadiona i proveo je kasnije jedan i pol dan u zatvoru. Čini se kako se pojavio pred sucem u ponedjeljak u društvu odvjetnika koji je zatražio odbacivanje optužbe, ali vi ste odlučili ignorirati njegov zahtjev.

Shvaćam vašu poziciju i važnost provedbe pravila i zakona. Međutim, s poštovanjem molim vas i vaš ured da razmislite o ovakvoj odluci i odbacite dvije kriminalne optužbe s kojima je ovaj mladi čovjek suočen. Mrsko bi mi bilo vidjeti da je suočen s kriminalnim optužbama za svoju pogrešku. Prema svemu sudeći pred njim je svjetla budućnost i ne bih volio da mu tu budućnost uništi jedna pogrešna u prosudbi. Hvala vam. Ako imate bilo kakvih pitanja, nemojte se ustručavati kontaktirati me izravno u bilo koje doba. Sa štovanjem, Cristiano Ronaldo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo