Priznao da je luzer: Zbog ove oklade patit će cijeli život

Kako si nepotrebno unakaziti tijelo? Pitajte Craiga Burleya, bivšeg nogometaša Chelseaja koji je danas TV komentator i nepotrebno se upustio u okladu...

22.1.2015.
6:33
VOYO logo

Bivši škotski reprezentativac je hrabro najavio da će istetovirati na tijelo portret Fernanda Torresa ukoliko posrnuli španjolski reprezentativac zabije gol Realu u španjolskom Kupu. Nije imao sreće, Atletico je dobio prvu utakmicu s 2:0, a u uzvratu je Diego Simeone odlučio ubaciti El Nina od prve minute. Mario Mandžukić je imao povišenu temperaturu, a na to Burley nije mogao računati.

Kakav peh za Škota, pogotovo jer je Torres zabio gol već u prvoj minuti utakmici, dok je u nastavku postigao i drugi. Za Milan u 10 utakmica je zabio samo jedan gol, igrao je očajno, a onda je protiv mrskog Reala naplatio sve pehove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ART2pQ1zFug

Burley nije mogao vjerovati, ali je bio čovjek od riječi, otišao je u salon za tetovažu u SAD-u i na svoju podlakticu istetovirao Torresov portret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7C3yrdbvdw0

"Ovo mi je prva i zadnja tetovaža u životu", poručio je negdašnji igrač Chelseaja i Celtica koji će moći uživati u Torresovom liku na svojem tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo