ČOVJEK S DVA LICA: / Svi ga pljuju, ali Ronaldo je opet napravio potez koji će vam izmamiti suze!

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Puno je negativnih kritika dobio Cristiano Ronaldo nakon uvodnog nastupa Portugala na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

15.6.2016.
18:25
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Portugalci su odigrali samo 1-1 protiv autsajdera Islanda, a Ronaldo ničime nije potvrdio da je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. I to samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je upravo on najbolji igrač svijeta u posljednjih 20 godina.

Platio liječenje oboljelom dječaku

Ronalda su nakon utakmice optužili da previše glumata, dobio je kritike da je loš gubitnik, a ni statistika mu ne ide u prilog. Mnogi će se složiti s mišljenjima da Realov napadač često iritira svojim ponašanjem na travnjaku i izjavama izvan terena, da je umišljen i bahat, da ne poštuje suparnike...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NOGOMETNA LEGENDA O RONALDU: /

'Dosadilo mi je gledati jedne te iste slike njegova preglumljavanja'

Image
NOGOMETNA LEGENDA O RONALDU: /

'Dosadilo mi je gledati jedne te iste slike njegova preglumljavanja'

Ali, ima Ronaldo i drugo lice. Kad je u pitanju pomoć potrebitima, kad treba pokazati solidarnost, Ronaldo je gotovo uvijek u prvim redovima. U utorak se u Saint-Etienneu trostruki osvajač Zlatne lopte pojavio s neobičnom frizurom - na stražnjoj strani glave je imao izbrijane dvije crte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po društvenim mrežama i medijima su krenula nagađanja o tome što predstavljaju dvije vodoravne linije, a onda je španjolski portal Telecinco otkrio pravu istinu. Ronaldo je neobičan 'ukras' na glavi napravio u znak solidarnosti s bolesnim dječakom. Priča kaže da je Portugalac platio liječenje dječaku koji je obolio od raka. U procesu liječenja je dječak bio i na operaciji nakon koje su mu na stražnoj strani glave ostala dva ožiljka. Upravo je te ožiljke Ronaldo imitirao svojom frizurom i na taj način poslao podršku oboljelom djetetu. Možete ga ne voljeti, ali za ovaj mu se potez morate nakloniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo