ČOVJEK PRIJE SVEGA: / Veliko priznanje za bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije

Image
Foto: Screenshot/Twitter
Image
Foto: Screenshot/Twitter

Njemački nogometni savez prepoznao je i odlučio nagradom za Fair-play nagraditi potez bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Nike Kovača.

5.10.2016.
16:50
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Konkretno radi se o sceni nakon uzvratnog ogleda njegove i momčadi Nürnberga koja je igrana za popunu mjesta u Bundesligi. Eintracht je protiv drugoligaša na svom travnjaku odigrao 1-1, a potom na gostovanju slavio 1-0 što je igrače poražene domaće momčadi natjeralo u plač. Kovač je tu pokazao ljudsku veličinu, već na travnjaku grlio poražene suparnike i tješio ih u trenucima njihove tuge.

"Naravno da zbog nagrade osjećam ponos i sreću, ali trebalo bi biti uobičajeno da pokažete da ste čovjek iako ste trener. Mislim da je važno da trener bude i uzor. Učinjeno odgovara onome što ja jesam i zato sam sretan", kazao je Kovač koji je aktualan trenutak ovako opisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na prvu osjetite sreću što ste uspjeli, a kad okrente glavu u stranu i vidite uplakane dečke kako leže na travi, tada je jedino ispravno utješiti ih."

Inače, Kovaču ove sezone u Bundesligi ide vrlo dobro. Nakon šest odigranih kola momčad mu se sa osam osvojenih bodova nalazi u gornjem dijelu ljestvice uz omjer od tri pobjede, dva poraza i jednog neodlučenog ishoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo