ČOVJEK OD 100 MILIJUNA EURA: / Agent otkrio imena dva kluba koja ovo ljeto žele dovesti Griezmanna

Image
Foto: AFP, ANDER GILLENEA

Francuski napadač Antoine Griezmann bit će jedna od glavnih meta u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, a da bi doista mogao napustiti Atletico Madrid potvrdio je i njegov agent.

23.4.2017.
15:37
AFP, ANDER GILLENEA
VOYO logo

Iako je u nekoliko navrata isticao da je sretan na Vicente Calderonu, sve je izglednije da će Griezmann na ljeto napustiti klub. Njegov agent Eric Olhats potvrdio je da francuski reprezentativac u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 100 milijuna eura te da ima klubova koji su je voljni platiti. Potpuno otvoreno je u razgovoru za Telefoot priznao i da postoji mogućnost da njegov klijent završi u redovima velikog rivala Real Madrida.

PSG se nije javio

"U ovom trenutku razmišljamo o najboljoj ponudi. Real Madrid i neki drugi klubovi su dio tog procesa. No, Antoine ne želi napustiti klub pod svaku cijenu", rekao je Olhats, dodavši i kako je vrlo ozbiljno u igri Manchester United, ali ne i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"United nas je informirao o svome projektu. Javio se prvi i s najboljom ponudom. PSG je lani pokazivao zanimanje, ali ove godine ne. Moguće je da Antoine više nije u planovima Parižana"", zaključio je agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo