Što će na ovo reći Boban? Dva njegova prijatelja preuzimaju Milan!

Prema pisanju talijanskog Corriere dello Sporta, uprava Milana spremna je smijeniti Massimiliana Allegrija, te na njegovo mjesto postaviti bivšeg igrača Clarencea Seedorfa...

22.5.2013.
12:58
VOYO logo

Nizozemac, koji na svojim leđima ima 37 godina, i dalje igra natjecateljski nogomet u brazilskom Botafogu, s kojim je početkom svibnja osvojio naslov Savezne države Rio de Janeira. Seedorf je tek na kraju prošle sezone napustio Milan (nakon 10 godina), koji mu je, navodi spomenuti izvor, spreman ponuditi trogodišnji ugovor.

No, Seedorf nije jedina Milanova legenda koja bi se u tom slučaju vratila na San Siro. Paolo Maldini (44) vratio bi se nogometu nakon tri godine izbivanja iz istog, a bio bi zadužen za transfere i kontroliranje Seedorfovog "kompleksnog karaktera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maldini je u Milanu proveo 24 godine svoje veličanstvene karijere, koju je okončao 2009. godine. Za reprezentaciju je pouzdani stoper upisao 126 nasupa.

Recimo i da je aktualni trener Allegri jutros imao sastanak u uredu potpredsjednika Adriana Gallianija, te da nakon istog nije otkrio nikakve detalje razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam ništa za reći. Uživao sam u dugoj kavi s Gallianijem...", rekao je kratko Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsko pitanje da li ostaje trener i za narednu sezonu Allegri je ostao nijem, te samo nastavio hodati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo