Ćorluka otkrio koji je Redknappov problem!

26.4.2012.
19:07
VOYO logo

Nakon što su Spursi dobar dio sezone kotirali kao kandidat za prvaka, u zadnjih 14 prvenstvenih utakmica ostvarili su samo tri pobjede. U zadnjih devet kola upisali su, pak, samo jednu pobjedu, uz pet poraza i tri remija. Trenutno zauzimaju peto mjesto.

Za trećeplasiranim Arsenalom zaostaju šest bodova, a za četvrtim Newcastleom tri. Treće mjesto izravno vod u Ligu za prvaka, a četvrto u kvalifikcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bi me iznenadilo ukoliko bi Tottenham na kraju sezone bio tek šesti. Nisu dovoljno rotirali i nemaju dovoljnu dubinu na klupi", izjavio je Vedran Ćorluka za BBC.

Harry Redknapp je ove sezone koristio 47 igrača u 49 utakmica u četiri natjecanja. No, desetorica igrača upisali su više od 30 nastupa. Rekorder je desni bek Kyle Walker sa 43 odigrane utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam gotovo sve utakmice Spursa i sve su ih odigrali s 11, 12 ili 13 istih igrača. U tome je glavni problem, menadžer nije dovoljno rotirao momčad i sada su igrači stvarno umorni", ponovio je Ćorluka.

"Po mom mišljenju, Tottenham ima jednu od najboljih momčadi u Engleskoj. Jasno da bi u pitanju bila neuspješna sezona ako se ne bi plasirali u Ligu prvaka. Ne znam što će predsjednik učiniti u tom slučaju. Jedino znam da bi to bio neuspjeh. Pogotovo što je momčad prije tri mjeseca bila u utrci za naslov s dva kluba iz Manchestera. Sada je tri boda iza četvrtog mjesta i bit će im teško do kraja sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit o Redknappu kao novom engleskom izborniku je odgovorio:

"Očekujem da će on preuzeti taj posao, pogotovo uzevši u obzir koliko je ljudi za njega. Može napraviti dobar posao jer Engleska ima mnoge dobre igrače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo