Junak Čarli: 'Za mene je to problem! Dajte zamislite!'

Vedran Ćorluka imao je start iz snova u prvoj službenoj utakmici u Lokomotivu.

21.7.2012.
15:18
VOYO logo

Ruske novinare zanimalo je kako je igraču, koji je pet godina igrao u Engleskoj, bilo debitirati na njihovom tlu?

"Sve je bilo neobično. Mordovija je u stanju pokidati živce svim protivnicima pa i favoritima. Nije nam bilo lako", rekao je Ćorluka pa još malo pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je vrlo teško, vjerujte mi! To je, kao što znate, moja prva utakmica u Rusiji i upravo zato je bilo neobično. U sastavu Lokomotiva sam već sam nastupao, ali to su bile pripremne utakmice, a to je nešto sasvim drugo. Sve u svemu, bilo je sve u redu, iako ja ne bih rekao da smo pokazali svoju najbolju igru, pogrešaka je bilo dosta. Ipak, tri gola smo postigli, a to je najvažnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li protiv Mordovije lakše igrati nego protiv, na primjer, West Bromwicha ili Wolverhamptona- autsajdera engleskog prvenstva?

"Ne možemo ih uspoređivati. Engleske momčadi imaju veći budžet, ne zaboravite, ha ha... Mordovija je za njih tvrd orah, a to nisu samo prazne riječi. Ne sumnjam da je su kod mnogih ekipa izazvali probleme. Pobijediti ovdje nije jednostavan zadatak, čak i za najbolje klubove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih 25 minuta utakmice kiša je lijevala kao iz kabla. Jeste li vidjeli loptu ili ste igrali na slijepo?

"Da, protivnike sam vidio, ha ha... Uvjeti se nisu mogli nazvati idealnima, čak je i teren umjetan, a za mene je to problem. Čudno mi je što smo na njemu igrali jer šest godina nisam igrao na sintetici, odnosno, točno dva puta sam igrao... Dajte zamislite! Zato mi i je bilo neobično... - zaključio je Ćorluka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo