CONTEOV STROJ I DALJE MELJE: / Costa probušio WBA, Mhitarijan spasio Mourinha protiv Tottenhama

Image
Image

Tri minimalne pobjede upisale su domaće momčadi u subotnjim utakmicama 15. kola engleskog nogometnog prvenstva, među njima i Chelsea i Manchester United.

11.12.2016.
17:33
VOYO logo

Chelsea je sjajnim pogotkom Diega Coste iz 76. minute ogleda na Stamford Bridgeu svladao West Bromwich Albion, dok je isti rezultat utakmice bio i na Old Tarffordu na kojem je sastav Josea Mourinha pogotkom Henriha Mhitarijana iz 29. minute bio bolji od Tottenhama.

Londonski Chelsea, vodeća momčad engleske Premier lige, u nizu je od devet pobjeda otkad je njen menadžer Antonio Conte prebacio igru kroz sustav 3-4-3 iz koje je proizlazi i statistika o sedam ogleda bez primljenog pogotka i razliku golova 23-2. Costin pogodak bio je njegov dvanaesti prvenstveni, a trenutačno vodeći strijelac Premier lige toliko ih je postigao u cijeloj prošloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mhitarijan sve više dokazuje da je Mourinho griješio ignorirajući ga pa je nakon osam utakmica bez njegova učinka stigla i sljedeća brojka – u posljednja četiri ogleda za klub upisao je dva pogotka i dvije asistencije, a ovaj nedjeljni zgoditak čini ga i prvim Armencem koji je zatresao mrežu u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj odigranoj utakmici Southampton je bio bolji od Middlesbrougha golom Sofianea Boufala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Chelsea ima 37 bodova, tri više od Arsenala na drugom mjestu i sedam u odnosu na trećeplasirani Liverpool kojem tek predstoji ogled protiv West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo