CONTE ZNA ŠTO MU TREBA ZA NASLOV: / Od Abramoviča traži da mu dovede Argentinca i - Hrvata!

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON
Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Trener Chelseaja Antonio Conte odlučan je u zimskom prijelaznom roku pojačati svoju veznu liniju, a klupskom je vlasniku Romanu Abramoviču otkrio dva imena koja želi vidjeti na Stamford Bridgeu.

7.11.2016.
9:05
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Španjolski veznjak Cesc Fabregas više definitivno ne kotira dobro u Chelseaju. Ove je sezone igrao vrlo malo, što zbog ozljede, što zbog toga što mu Conte ne vjeruje previše. Bivši talijanski izbornik ima viziju igre u koju se Fabregas ne uklapa, tako da je za očekivati da će u siječnju dobiti zeleno svjetlo za odlazak.

Cijena 30 milijuna eura

No, Conte već ima i planove i kad su u pitanju dolasci, a jedan od igrača kojeg želi u svojoj svlačionici je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Portal Calciomercato se poziva na engleske izvore i tvrdi da je Chelsea spreman izdvojiti 30 milijuna eura za 23-godišnjeg nogometaša koji prolazi kroz turbulentno razdoblje u Interu. Prošle je sezone bio jedan od najboljih igrača Nerazzurra, ali u aktualnoj je nekoliko tjedana proveo izvan momčadi zbog suspenzije koju mu je odresio bivši trener Frank de Boer. Dođe li doista ponuda iz Londona, za očekivati je da bi je prihvatili i klub i igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi nogometaš na Conteovom popisu želja je argentinski ofenzivni veznjak Javier Pastore (27) koji je 2011. kao veliki talent prešao iz Palerma u PSG. Za njega je Chelsea navodno spreman izdvojiti 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo