CITY JE SPREMAN PROBITI SVE GRANICE: / Dovođenje Messija spremni su platiti rekordno puno

Image
20.11.2016.
12:03
VOYO logo

Javlja to The Mirror pojašnjavajući da Cityjevi čelni ljudi rade na planu kojim bi Barceloni isplatili oko 117 milijuna eura (100 milijuna funti), a samom nogometašu ponudili primanja od oko 583,000 eura tjedno (500,000 funti).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu su uvjereni da imaju najbolju startnu poziciju za Messijevo dovođenje poželi li ovaj napustiti klub sa Camp Noua, a imaju ga u treneru s kojim je sjajni napadač dugo zajedno surađivao, Josepu Guardioli. Nadanja su im dodatno narasla saznanjem da su španjolski prvaci propustili produljiti ugovor 29-godišnjaku kojim su ga vezali do kraja lipnja 2018. pri čemu je izvješena i otkupna svota od 250 milijuna eura. U Cityju računaju da bi mogli profitirati iz cijele situacije ne produlji li Messi ugovor budući da se u Barceloni sigurno nisu spremni kockati time da ga za nešto više od godine i pol dana suparnicima prepuste bez naknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor javlja da City nije jedini klub koji si može priuštiti ovako visok transfer čija bi cijena nadmašila rekordnih 105 milijuna eura za koliko je Manchester United iz Juventusa doveo Paula Pogbu. Spominju se pritom PSG, Chelsea i United, ali i kineski klubovi koji bi taj transfer platili još i više.

Ipak, City i Guardiola, kojem su obećana ogromna sredstva za stvaranje momčadi koja bi dominirala engleskim prvenstvom i Ligom prvaka, više bi privukli Messija, tvrdi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo