ČITAVA ENGLESKA BRUJI O OVOM VIDEU: / Je li ovo dokaz kraja Harta u Cityju?!

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Engleze u utorak zabavlja video s treninga Manchester Cityja na kojem se vidi razgovor Guardiole i Harta nakon kojeg vratar Građana napušta trening.

23.8.2016.
18:53
Screenshot
VOYO logo

Dolazak Pepa Guardiole na klupu Manchester Cityja ovoga ljeta značio je odlazak na klupu za rezervne igrače prvog vratara engleske reprezentacije Joea Harta kojeg je Španjolac prekrižio još prije početka sezone. Tako je na početku sezone na golu Cityja priliku dobio Willy Caballero. No, ni Caballero nije Guardiolin prvi odabir nego vratar Barcelone Claudio Bravo.

Guardiola i Hart baš se i ne vole

"Njihov razgovor u utorak s treninga potvrđuje špekulacije da se njih dvoje baš i ne vole nakon što je Hart završio na klupi u prve tri utakmice ove sezone", ističe britanski tabloid Daily Mail u svom tekstu i dodaje kako je Guardiola kazao kako ima dobar odnos s Hartom i kako nije isključeno da Englez nastupi protiv Steaue u uzvratnom susretu play-offa Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam odličan odnos s Joeom. On nema ništa protiv mene niti ja protiv njega. Na treningu smo razgovarali o nogometu. I da, ima šanse zaigrati protiv Steaue", kazao je Guardiola nakon videa i slika njegove konverzacije s prvim vratarom Gordi Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Englezi smatraju da je ovo Hartov kraj u klubu u kojem je 10 godina. Tim više što je u utorak u Manchester došao Claudio Bravo kako bi završio transfer s Građanima vrijedan 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo