Štimac žestoko izvrijeđan: 'Odradi tu Škotsku i goni se...'

12.10.2013.
9:35
VOYO logo

Izbornik Igor Štimac, nije novost, ne uživa podršku jednog dijela hrvatskih navijača, a nakon poraza od Belgije opet je žestoko dočekan 'na nož'.

Nakon novog 'šamara' u kvalifikacijama za SP je ustvrdio da 'po onom što smo prikazali i po onom koliko smo htijenja unijeli u utakmicu nikako nismo zaslužili izgubiti' te da 'možemo u konačnici biti čak i zadovoljni kako je ova utakmica završila jer smo igrali s jednim jako kvalitetnim protivnikom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogroman dio naših čitatelja smatra da bi Štimac trebao podnijeti ostavku i prije posljednjeg kola kvalifikacija i dvoboja sa Škotskom, a dio komentara koje ste ostavljali pod tekstovima zaista nisu za objavu.

http://videa.hu/player?v=3lIqb9hlLuNPKIll

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo samo dio vaših poruka i dojmova.

"Štimac, ti si šarlatan i hohštapler, samoprozvani stručnjak, bez trunke poštenja i smisla za realnost i samokritiku. Odradi tu Škotsku i goni se...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma on je budaletina i žrtva vlastitog kulta dvoličnosti....!"

"Štico bio si jako dobar igrač, ali to ne znači i da si dobar učitelj, povuci se čovječe još nije kasno"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bahato, bahato, bahato. Stvarno ga je teško slušati... A zamislite ako ne odemo u Brazil pa ga moramo slušati kao komentatora."

"Štimac i kompletno vodstvo HNS-a treba odstupiti a Mamića neću ni spominjati i to bi jedino bilo koretno sve drugo je samo produženje agonije a to ne vodi ničemu. Pustite u HNS npr Zvonu Bobana i druge ljude koji su miljama daleko od HNS-a jer ne žele da se brukaju u režiji Mamića i njemu sličnih."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolji pokazatelj po meni njegove ljubavi prema Hrvatskoj je bio u 70 i nekoj minuti Marc Wilmots kod vodstva Belgije 2:0 stoji na kiši i savjetuje igrače, a ovaj naš jadnik se uvukao u kućicu da nebi pokvasio odjelo koje je vjerojatno dobio za naguz 'brendu i Maminju'. I još nakon svega da ovakvu izjavu pa čovjek stvarno nema granice u svojoj bezobraznosti."

"Dečki mogu 10x bolje od ovog...samo ih nema tko pametno posložiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom štimcu ne bi dao da vodi psa u šetnju... uspio bi ga izgubiti koliko je sposoban!!!"

"Ćiro daj reci svome 'sinu' da pojma nema. Samo mi je žao momaka koji nisu zaslužili ovo. Ali koliko je jak lobi Mamića mislim da Štimac ima još pravo ne otići i na evropsko pa onda će razmisliti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi dobro da Štimac poštedi ovih 4,5 milijuna građana Hrvatske svog prisustva i nađe neki novi posao Npr. 1. Otvori sportsku kladionicu (iskustva ima) 2. Trgovinu krunicama u Međugorju 3. Izbacivač u nekom disko klubu na periferiji nekog grada izvan Hrvatske"

"Štimac opet pogodio taktiku zbog koje obrana pliva kao Michael Phelps, o bezidejnosti igre i sporom protoku lopte da i ne govorim. Vrhunska generacija, odlični dečki, šteta što ih nema tko posložiti na pravi način, jer su sposobni puno bolje odigrati i postići odlične rezultate."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo