'Vikat će mu Miho četniče ili je** ti Draža majku!'

'Za takve utakmice reprezentacija mora imati najboljeg mogućeg trenera. Budući da ću to biti ja, poručite Mihajloviću da ću ga oderati i u Zagrebu i u Beogradu.

23.4.2012.
17:29
VOYO logo

Ćiro Blažević osvrnuo se na predstojeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. u kojima Hrvatska igra protiv Srbije.

"Za takve utakmice reprezentacija mora imati najboljeg mogućeg trenera. Budući da ću to biti ja, poručite Mihajloviću da ću ga oderati i u Zagrebu i u Beogradu. Neka slobodno spremi svoje haubice i mitraljeze, neće mu pomoći", rekao je Ćiro za srpski Alo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još nije službeno potvrđeno, novi izbornik Srbije bit će Siniša Mihajlović, a Srbi misle da ga se Hrvati plaše jer će vratiti nacionalni naboj u reprezentaciju.

"Ma tko ga se plaši?! Nanu li mu Naninu. Svejedno će postojati veliki naboj, to se još dugo neće promijeniti. Vikat će mu možda: 'Miho, četniče' ili 'Jeb'o ti Draža majku', ali sve to trener mora istrpjeti. Pa sjećate se kad su meni vikali: 'Ćiro, pederu?!' Pa što.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetili su ga srpski novinari na 1999. godinu kada nije uspio pobijediti Srbiju u kvalifikacijama za Euro, a upravo je Mihajlović odigrao ključnu ulogu u zagrebačkom remiju (2:2).

"Joj, nemojte mi to spominjat... Kažu meni tada: 'Dolazi ti Mihajlović iz Borova Sela, koji može dati gol iz Rima'. Kažem ja: 'Ma kakav Mihajlović, on je trebao još kao klinac doći kod mene u Dinamo, ali osim udarca nije imao ništa'. A kad ono, Mihajlović nas ubio, i to stvarno iz Rima", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo