ĆIRO: / 'Čačiću su dali voziti Ferrari prije nego što je i fiću vozio!' ANKETA: Treba li Čačić ostati izbornik?

Image

Broncom sa Svjetskog prvenstva 1998. ovjenčani izbornik za ispadanje hrvatske nogometne reprezentacije s Europskog prvenstva i dalje krivi isključivo Čačića.

28.6.2016.
11:23
VOYO logo

Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević optužio je sadašnjeg izbornika Antu Čačića da je isključivi krivac za eliminaciju najbolje hrvatske momčadi s Europskog prvenstva, opisavši ga u izjavi za sarajevski Dnevni Avaz kao "početnika za volanom Ferrarija".

ĆIRO KROZ SUZE PORUČIO ČAČIĆU: ‘Slušaj staru budalu, taj dečko je Bog, a ti ga držiš na klupi!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je kriv

"Veoma sam razočaran. Malo je trebalo da sve bude drukčije, a to malo bilo je u rukama vođe, izbornika Čačića", kaže Blažević po kojem je Čačić pogriješio u taktičkoj pripremi utakmice protiv Portugala koja je okončana porazom Hrvatske 0:1 i ispadanjem iz turnira.

Image
Image

"Osim Luke Modrića, najbolji hrvatski igrač je Marko Pjaca, a on sjedi na klupi. Pa Čačić mu je šansu pružio samo deset minuta, a Pjaca je za tih deset minuta napravio više nego Cristiano Ronaldo za cijeli meč. To je neoprostiva pogreška", nastavio je bivši hrvatski izbornik prije nego što je poentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krivi 'vozač'

"Više se nije moglo napraviti sa Čačićem. Krivi su oni koju su ga postavili. Pa tko je Čačiću dao Ferrari da vozi, a prije toga nije ni fiću vozio."

ČAČIĆ: ‘Ćirine izjave su maliciozne, ponaša se kao da je jedini trener na svijetu!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić se već jednom morao osvrnuti na Čačićeve komentare, a tom je prilikom rekao ovo:

“O gospodinu Blaževiću nemam što reći. Njegove su izjave maliciozne, ponaša se kao da je jedini trener na svijetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Opleo' je Ćiro po Čačiću i u Sportskim novostima za koje je napisao:

'Jadni mi i naš nogomet...'

"Nakon onog što smo vidjeli na Euru i tog debakla, nitko ne može biti siguran da je Ante Čačić pravi čovjek da Hrvatsku vodi prema Rusiji. Pokazao je sve nedostatke koji su nas izbacili s Eura. Protiv Portugala se pokazalo da nema kapacitet da bi dao taj nužni utjecaj. Tko je kriv za to što smo ispali od slabije momčadi? Igrači nisu krivi, jer dali su sve od sebe, borili se do zadnjeg daha i njima se ne može ništa zamjeriti. Čačić je igrao protiv San Marina zadnju pripremnu utakmicu, smiješno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se za kraj i na Čačićev mogući ostanak na klupi reprezentacije i pritom zaključio da će o tome odlučiti Zdravko Mamić koji 'ionako sam odlučuje o svemu':

"Ako nije ćorav, morao je vidjeti da je Pjaca najbolji igrač Hrvatske uz Modrića. Vjerovali smo da Čačić ima kapacitet, dizali smo ga u nebesa, a onda je došao test na kojem je pao k'o kruška. To što je on pao nije me briga, ali nacija je ostala razočarana, a to je vrednije od bilo ičega. Nova šansa Čačiću? Ma joj... Zdravko Mamić ionako sam odlučuje o svemu. Jadni mi i naš nogomet..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo