VIDEO: / Društvo sa šest Hrvata torpedirano na startu

Reprezentacija Čilea otvorila je nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu pobjedom protiv Australije 3:1. U borbenom dvoboju presudilo je odlično otvaranje utakmice Čileanaca.

14.6.2014.
8:46
VOYO logo

Australija je ušla vrlo nervozno u utakmicu i brzo se našla u rezultatskom zaostatku. Već nakon 14 minuta igre Čile je imao visokih 2:0 i činilo se da će glatko slaviti. Poveo je u 12. minuti kada je Aranguiz napravio dobar posao na desnoj strani kaznenog prostora, a akciju okončao Alexis Sanchez pogotkom iskosa u bliži kut.

Dvije minute kasnije već je bilo 2:0. Ovaj put Sanchez je bio u ulozi asistenta, ostavio je loptu Valdiviji koji ulazi u 16 metara i zakucava loptu pod gredu gola Ryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se poluvrijeme bližilo svome kraju, tako je Australija podizala igru. To joj je donijelo i smanjenje na 2:1 kada je Franjic ubacio s desne strane, a Tim Cahill glavom poslao loptu u mrežu.

//www.youtube.com/embed/_cI4uZqEqoE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranoj fazi drugog poluvremena prvo je poništen pogodak Cahilla zbog zaleđa da bi nakon toga Bravo spašavao Čile poslije sjajnog pokušaja Bresciana. Kako je susret više odmicao, napadi Australije bili su sve neorganiziraniji i u konačnici je Čile bio taj koji je zaključio susret pogotkom.

U 91. minuti Beausejour je lijepim udarcem s 20-ak metara pogodio kut Ryanovog gola nakon što je vratar Australije dobro obranio prvi pokušaj Pinille. Na kraju je Čile zasluženo slavilo i ukoliko svlada i Španjolce, izbacit će svjetske prvake sa SP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo