CHELSEAJEVI NOGOMETAŠI SRUŠILI REKORD: / Pobijedili u utakmici u kojoj su pucana 34 jedanaesterca

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Rekord u najduljoj seriji pucanja jedanaesteraca u Engleskoj srušen je u utorak u utakmici Chelseajeve rezervne (U23) momčadi i Oxford Uniteda.

9.11.2016.
12:14
Screenshot
VOYO logo

Pobjednik je odlučen nakon što je na utakmici ispucano čak 34 udarca s bijele točke, a nesretnik koji je promašio u sedamnaestoj seriji bio je Wes Thomas, javlja ESPN. Chelseajev vratar Bradley Collins, koji je i sam promašio u raspucavanju, pomogao je klubu doći do pobjede obranivši četiri jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijašnji rekord kojeg su u 2014. postavile momčadi Scunthorpe i Worcester u utakmici FA kupa, a koji je brojao 32 udarca s bijele točke, izjednačen je u EFL kupu u kolovozu u ogledu Derby County - Carlisle United. Obje te utakmice završile su rezultatom 14-13.

Za naslov najbolje momčadi u EFL Trophyju bore se klubovi iz League One i League Two, ali od ove sezone i šesnaest rezervnih sastava klubova koji se natječu u Premier ligi i Championshipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, podsjeća isti izvor, najdulja serija jedanaesteraca ikad odrađena je u lipnju ove godine u susretu čeških petoligaša. SK Batov 1903 slavio je protiv Frystaka 22-21 nakon 52 udarca s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo