SLAVLJE U MADRIDU: / Los Blancosi za naslov protiv Atletica, ovacije Luki Modriću

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Nogometaši Real Madrida uspjeli su u srijedu navečer 14. puta finale Kupa i Lige prvaka. Los Blancosi su s 1-0 bili bolji od Manchester Cityja zahvaljujući autogolu Fernanda u 20. minuti susreta.

4.5.2016.
22:10
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

REAL MADRID – MANCHESTER CITY 1:0

Strijelac: 1-0 Fernando (20-ag)

Pred 76.000 gledatelja na stadionu Bernabeu sudio je Slovenac Damir Skomina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAL MADRID: Keylor Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić (Kovačić, 88), Kroos, Isco (James,66) - Bale, Jesé (Lucas Vaszquez, 56), Cristiano Ronaldo

MANCHESTER CITY: Hart - Sagna, Kompany (Mangala, 10), Otamendi, Clichy - Fernando, Fernandinho - Jesus Navas (Iheanacho, 70), Yaya Touré (Steerling,61), De Bruyne - Agüero

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadeset i sedmi nastup Kraljeva u polufinalu Lige prvaka (prije Kup Prvaka) bio je uspješan za španjolskog velikana. Četrnaesti puta, Real je uspio proći u veliko finale, a Zinedine Zidane ostvario je želje milijuna navijača Reala i svog šefa Florentina Pereza, koji je i omogućio Francuzu da preuzme prvu momčad Los Blancosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo uzastopno finale u posljednje tri godine

Real se u srijedu navečer protiv Manchester Cityja plasirao u svoje drugo uzastopno finale u posljednje tri godine i sad ovaj španjolski velikan 28. svibnja na San Siru ima priliku uzeti i svoj ukupno jedanaesti naslov prvaka Europe! Real je u uzvratu protiv Citya morao bez ozlijeđenih Benzeme i Casemira, ali je ipak zaigrao Ronaldo, nakon što je propustio tri utakmice zbog ozljede.

Fernando zabio autogol

Ronaldo, Luka Modrić i društvo bolje su otvorili utakmicu. Domaćin je poveo u 20. minuti susreta. Modrić je dodao Carvajalu, desni bek Reala sjajno vidio Balea, Velšanin desnom nogom pogodio rašlje i lopta se na putu prema mreži odbila od noge Fernanda. City u ovoj utakmici nije pokazao apsolutno ništa. kao da je nepovratno šokirala rana ozljeda . Englezi nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola Navasa u susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV PEHIST: /

Zvijezda Cityja se ponovno ozlijedila i srušila negativan rekord Lige prvaka

Image
KAKAV PEHIST: /

Zvijezda Cityja se ponovno ozlijedila i srušila negativan rekord Lige prvaka

https://vid.me/QJrs

Sjajni Modrić

Hrvatski veznjak od prve minute igrao je vrlo dobro, bio je i blizu gola i vodio je igru svoje momčadi. Modrić je bio jako aktivan u ovoj utakmici u oba smjera, definitivno najbolji igrač dvoboja. U 19. minuti, doduše, lijepo se riješio jednog igrača Manchester Cityja, ali se onda naivno bacio na travnjak. Kontakta je bilo, ali minimalnog. Vatreni je u ovoj situaciji mogao dobiti i žuti karton zbog simuliranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat promašio sjajnu šansu

Glavni sudac dvoboja, Slovenac Damir Skomin, progledao mu je i malo kroz prste. Najbolju šansu na susretu Modrić je imao u 52. minuti. Hrvat se našao sam ispred Harta, malo je posustao jer je mislio da je u zaleđu i Englez je sjajno skinuo njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute kasnije Ronaldov udarac glavom iz blizine ponovno je obranio Hart, kao i novi udarac Portugalca, ovog puta nogom, u 59. minuti. Novu veliku priliku Real je propustio u 63. minuti kada je Bale glavom pogodio gredu i pravo je čudo kako "Kraljevski klub" nije uspio zabiti drugi gol, dok je City bio posve bezopasan. Jalov. Izgubljen.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Manchester Citya Manuel Pellegrini je u zadnjih 20-tak minuta uveo napadače Sterlinga i Iheanacha, no ni to nije oplemenilo igru u napadu gostiju. Tek u 89. minuti na utakmici posve "nedvidljivi" Aguero je s 20-tak metara pucao tik iznad grede.

Ovacije za Vatrenog, u igru ušao i Kovačić

Modrić je igru napustio u 88. minuti uz ovacije prepunog Santiago Bernabeua, a umjesto njega u igru je ušao drugi Hrvat u Realu, Mateo Kovačić koji je premalo odigrao da bi se iskazao.Modrić će tako po drugi puta u karijeri osjetiti kako je to igrati finale Lige prvaka, Kovačić po prvi puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo