Izazvao svjetskog rekordera

‘ČEKAM POZIV S JAMAJKE’: Naivna zvijezda Arsenala misli da može pobijediti Usaina Bolta!?

Arsenalov desni bek Hector Bellerin nesumnjivo je jedan od najbržih nogometaša današnjice. I sam je toliko oduševljen svojom brzinom da je n a dvoboj odlučio izazvati – Usaina Bolta!?

Bellerin je prošle godine srušio klupski rekord Thea Walcotta na 4o metara, što ga je toliko ohrabrilo da je pomislio da može pobijediti i svjetskog rekordera na 100 i 200 metara Usaina Bolta. Deveterostruki olimpijski pobjednik, uvijek spreman na šalu, izazov je i prihvatio, odnosno poručio španjolskom nogometašu da će se utrkivati s njim nakon Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.

‘Rekao je da može nakon Rija’

Igre su završile i Bellerin je nestrpljiv. Silno želi trčati rame uz rame s najbržim čovjekom na svijetu.

“Nemojte mene pitati o tome. Očekujem poziv s Jamajke. Davno sam ga izazvao i rekao mi je da se možemo utrkivati nakon Rija. Sada čekam”, rekao je samouvjereni Bellerin.

Španjolac je 40 metara lani istrčao za 4.41 sekundu, što je brže od Boltova rezultata u prvih 40 metara (4.64) u utrci u kojoj je srušio svjetski rekord na ‘stotki’. Dakako, u svemu tome postoji i ‘caka’ – Bellerinovo je vrijeme izmjereno uz pomoć lasera u punoj brzini, dok je Bolt startao iz bloka na zvuk pištolja. Posve je jasno da u pravoj utrci, rame uz rame, Bellerin ne bi imao nikakve šanse protiv svjetskog rekordera.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr