ČEKA SE MAMIĆEV ODGOVOR: / Talijani zainteresirani za Dinamova kapetana

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Kapetan Dinama Arijan Ademi nalazi se na meti talijanskog prvoligaša Torina, izvještavaju u utorak mediji na Apeninskom poluotoku.

28.7.2015.
14:42
PIXSELL, Jurica Galoić
VOYO logo

Torino je i lani bio zainteresiran za Ademija (24), ali do realizacije transfera nije došlo. Trener Giampiero Ventura ga, međutim, nije zaboravio i ovih je dana ponovno izvukao njegovo ime iz bilježnice. Calciomercato piše da u njemu vidi idelano rješenje za svoj vezni red, čovjeka s defenzivnim kvalitetama, taktičkom disciplinom, ali i dobrim dodavanjima.

Porasla mu cijena

Problem Torinu predstavlja ipak činjenica da je Ademi napredovao od prošlog ljeta, pa mu je u skladu s time porasla i cijena. Talijanski mediji vjeruju da bi Torino za njega trebao platiti više od pet milijuna eura, pa se klupskim čelnicima primamljivijom čini opcija posudbe, uz kasnije pravo otkupa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada treba vidjeti kakva će biti reakcija Dinama ako ponuda iz Torina doista stigne, ali ne čini se previše vjerojatnim da bi hrvatski prvak mogao pustiti jednog od stožernih igrača dok traje lov na Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo