ČEKA GA TRANSFER KARIJERE: / Engleski velikan je uporan, na zimu kreće po hrvatskog veznjaka!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Odlične igre na početku nove sezone dovele su hrvatskog nogometnog reprezentativca Milana Badelja (27) pred radar brojnih europskih klubova.

26.9.2016.
11:33
AFP
VOYO logo

Badelj je standardan u veznom redu Fiorentine, a prije osam je dana bio i junak svoje momčadi budući da je njegov pogodak donio Toskancima pobjedu u derbiju protiv Rome (1-0) u Seriji A. Još se tijekom ljeta spominjalo da bi bivši nogometaš Dinama mogao napustiti Firencu, no to se nije dogodilo što ne znači da neće u siječnju.

Tottenham ispred Milana

Kako navodi britanski dnevnik The Sun, prvi potez Tottenhama u zimskom prijelaznom roku mogao bi biti upravo dovođenje Badelja. Spursi navodno već dulje vrijeme prate našeg nogometaša, a menadžer Mauricio Pochettino je sada spreman krenuti u akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da mu ugovor istječe u ljeto 2018. godine, na White Hart Laneu se nadaju da će Fiorentina pristati na prodaju prije nego što mu cijena značajno padne. Iako se posljednjih mjeseci Milan intenzivno spominjao kao klub u kojem bi Badelj mogao nastaviti karijeru, The Sun tvrdi da je sada Tottenham favorit u utrci za hrvatskim reprezentativcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego što je 2014. stigao u Fiorentinu, Badelj je dvije godine bio član njemačkog HSV-a. Profesionalnu je karijeru započeo u Dinamu, a za nacionalnu je momčad dosad skupio 25 nastupa i postigao jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo