Messi ili Ronaldo? 'Francuz je najbolji! Nevjerojatan je!'

Ovoljetno pojačanje Arsenala, Santi Cazorla, izjavio je za španjolske medije da je bivši francuski nogometni reprezentativac Zinedine Zidane bolji i od Messija i od Cristiana Ronalda.

23.8.2012.
16:42
VOYO logo

Bivši igrač Villarreala i Malage mnogo je puta zaigrao protiv Zidanea dok je ovaj još bio aktivan nogometaš madridskog Reala. Moglo bi se reći da je Francuz na Cazorlu ostavio poprilično dobar dojam.

"Tijekom svog života uvijek imate nekoliko različitih igrača koje cijenite i smatrate najboljima. Kada sam bio dijete, zbog svog tate sam jako volio Michaela Laudrupa. No, kada sam odrastao uvijek sam smatrao Zidanea najboljim. Francuz je najbolji nogometaš i najelegantniji protiv kojeg sam ikada zaigrao. Nevjerojatan je. U usporedbi s Messijem i Ronaldom meni je Zidane i dalje broj jedan", rekao je Cazorla za novinsku agenciju EFE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgledao je kao da će biti šlampav zbog svoje visine kada je bio mladić. Međutim, s vremenom smo svi shvatili koliko je darovit i spretan s loptom. Uživao sam gledajući ga i bilo je zadovoljstvo igrati protiv njega. Kod njega bih istaknuo sve, nije imao slabu točku. Imao je sve što je potrebno da ima najbolji nogometaš svijeta", zaključio je Cazorla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo