ČAROBNJAK JE NESTAO: / Do jučer su Messija dizali u nebesa, danas se sprdaju s njim

Image
Foto: AFP

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi u posljednje vrijeme i ne opravdava tu laskavu titulu. Naime, argentinski majstor nalazi se u najvećoj igračkoj krizi svoje karijere.

14.4.2016.
15:22
AFP
VOYO logo

Kad ne igra Lionel Messi, ne igra niti Barcelona. To je jasno kao dan. Po prvi put nakon 2010., Messi nije postigao gol ili ga namjestio pet utakmica zaredom ili točnije 452 minute. Kriza je stigla u najgore vrijeme za Katalonce čija se prednost u prvenstvu topi (Barca ima 76 bodova, samo tri boda više od drugoplasiranog Atletica), a san o prvoj momčadi koja će obraniti naslov u Ligi prvaka ostao je samo san. Atletico je drugi put u posljednje tri godine bio koban za Barcu u četvrtfinalu Lige prvaka i ozbiljno zabrinuo trenera Luisa Enriquea uoči novih ligaških izazova.

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Ne igra Messi, ne igra niti Barcelona

Koliko se ovakva Messijeva forma odražava na igre i rezultate njegovog kluba, dovoljno govori ovaj podatak: U pet spomenutih utakmica Barcelona ima samo jednu pobjedu protiv Atletica, jedan remi i čak tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Atletico Madrida, Messi, vjerovali ili ne, nije niti jednom pucao u okvir gola što mu se u Ligi prvaka nije dogodilo dvije godine. Posljednja momčad koja je ostavila Messija bez udarca u okvir bila je upravo - Atletico. U travnju 2014. godine. Nije samo on u krizi, nego čitav napadački trojac MSN. Messi, Suarez i Neymar u posljednje dvije utakmice su za apsolutni zaborav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, navijači se na društvenim mrežama sprdaju i sa Suarezom i Neymarom i pišu kako se spomenuti nogometaši navodno još "traže" nakon sinoćnje utakmice.

"Posljednji put viđeni su na centru, kod izvođenja početnog udaraca. Od tada im se gubi svaki trag", u šaljivom tonu se kritiziraju zvijezde Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo