Evo zašto Real ni sljedeće sezone neće biti jači od Barçe

19.7.2013.
15:13
VOYO logo

"Brazilac je izvanserijski igrač, nogometaš s jedinstvenom kvalitetom. Ima brzinu, tehničku kvalitetu, puca obadvjema nogama i fantastično se postavlja na terenu", rekao je Talijan u razgovoru za Antenu 3 nastavivši:

"Mislim da će bilo kojoj momčadi biti izuzetno teško zaustaviti Messija i Neymara zajedno. Radi se o tandemu koji ima nezaustavljivi kapacitet zabijanja golova, a to vam je najvažnije u borbi za naslove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smatra da će teško zaustaviti Barcelonin napad, Capello se nada da će njegov sunarodnjak Carlo Ancelotti dobro obaviti posao u madridskom Realu, koji je Capello trenirao u dvama navratima i dvaput odveo do naslova prvaka. Pritom je Ancelottiju sugerirao da izbjegava činiti sve ono što je činio njegov prethodnik Jose Mourinho.

"Kada dođete u Madrid, morate biti svjesni da je klub iznad svega: iznad igrača, iznad trenera, iznad svega... Ne smijete izigravati najvažniju osobu u klubu. Ancelotti je pametan čovjek koji zna trenirati. Tih je i iskusan, a to su idealne kvalitete za vođenje Realove momčadi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo