Prisjetio se jednog od najtužnijih trenutaka za hrvatski nogomet

Hrvatska nogometna reprezentacija posljednju provjeru prije nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu imat će u Salvadoru protiv Australije u noći s petka na subotu po hrvatskom vremenu.

4.6.2014.
19:56
VOYO logo

Australija se priprema za susret protiv Hrvatske, a u njezinom taboru uvjereni su kako je ovo pravi ispit uoči početka Svjetskog prvenstva. Tim Cahill vjeruje da će igrači u tom susretu pokazati odlučnost koja vlada na treningu.

"Pred nama je susret protiv Hrvatske što je za nas veliki ispit. Na treningu vidim veliku odlučnost i želju kod svih igrača i želimo to pokazati i u tom susretu", rekao je Cahill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskusni Australac bio je član reprezentacije koja je igrala protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2006. godine u Njemačkoj i rado se prisjeća tog natjecanja.

"Jedan od najponosnijih trenutaka u mojoj karijeri bila je utakmica protiv Hrvatske 2006. godine. Nitko nije tada očekivao da ćemo otići tako daleko, međutim razuvjerili smo sve. Moramo samo vjerovati u svoje mogućnosti i učinit ćemo naciju ponosnom", tvrdi Cahill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo