ČAČIĆU, ŠTO SE DOGAĐA? / Troma i uspavana Hrvatska se namučila protiv nedoraslog suparnika!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U prvoj od dvije testne utakmice uoči skorašnjeg Europskog prvenstva u Francuskoj hrvatska nogometna reprezentacija je u Koprivnici svladala slabašnu Moldaviju s 1–0.

27.5.2016.
22:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

HRVATSKA - MOLDAVIJA 1-0

HRVATSKA: Subašić, Vrsaljko, Ćorluka, Vida (od 46. Schildenfeld), Strinić, Badelj (od 46. Rog), Brozović (od 46. Antolić), Perišić (od 46. Halilović), Pjaca (od 46. Ćorić), Kramarić (od 46. Čop), Kalinić

MOLDAVIJA: Cebanu, Epureanu, Golovatenco, Cebotaru, Jardan, Cascaval, Carp, Ionita, Andronic, Spataru, Bugneac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1-0 Kramarić (9)

Hrvatska reprezentacije je prvi put gostovala u srcu Podravine, ali izabranici Ante Čačića nisu počastili gledatelje dobrom predstavom. Bilo je to vrlo slabo izdanje Vatrenih koji su dominirali protiv nedoraslog suparnika, ali ne može se reći da su stvorili pregršt prilika, a i one koje su stvorili, nisu znali realizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je to bolno kad se uzme u obzir da je ionako slaba Moldavija doputovala u Hrvatsku dodatno oslabljena, bez igrača iz svoja najbolja četiri kluba. No, i protiv takve Moldavije se naša reprezentacija pošteno namučila i djelovala prilično uspavano. Najaktivnija je na stadionu bila limena glazba koja je pokušala podići atmosferu tijekom cijele utakmice, ali Čačićevi nogometaši nisu bili raspoloženi za 'ples'.

Vratnica Vrsaljka

Jedini je pogodak već u devetoj minuti postigao Andrej Kramarić koji je igrao u napadu uz Kalinića i Pjacu. Perišić je lijepo proigrao napadača Hoffenheima koji je iskosa s desne strane ušao u kazneni prostor i prizemnim udarcem pogodio dalji kut suparničkog golmana Cebanua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

PODRAVCI VOLE VATRENE: Osjetite dašak atmosfere s utakmice hrvatske reprezentacije u Koprivnici

Image

PODRAVCI VOLE VATRENE: Osjetite dašak atmosfere s utakmice hrvatske reprezentacije u Koprivnici

Samo tri minute kasnije Vrsaljko, koji je igrao na desnom boku umjesto odsutnog kapetana Srne, pokušao je lobom svladati vratara gostiju, ali lopta je završila u vratnici. Do kraja poluvremena su pokušavali Brozović, Pjaca i Perišić, ali nisu to bile posebno velike prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženi Halilović

Na poluvremenu je Čačić napravio čak šest izmjena, ali nije to donijelo neki pomak. Pohvale zaslužuje tek Halilović koji je donio malo živosti, ali nije uspio probuditi suigrače. Najbolje je prilike u nastavku imao Čop čiji je udarac u 59. minuti zaustavio Cebanu, a u 70. vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska nakon dva dana stanke nastavlja s pripremama u Rovinju, a druga i posljednja pripremna utakmica uoči Eura je na rasporedu sljedeće subote kada na riječku Rujevicu dolazi San Marino. Reprezentacija u svoju francusku bazu u Deauvilleu kreće 7. lipnja iz Zagreba. Prvi nastup na EP-u hrvatska reprezentacija će imati 12. lipnja na pariškom Parku prinčeva protiv Turske. Pet dana kasnije u Saint Etienneu će odmjeriti snage protiv Češke, a posljednji nastup u skupini D će imati 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo