ČAČIĆ SPASIO BROZOVIĆA? / Trener Intera potvrdio da bi Vatreni uskoro mogao biti pomilovan

Image
Foto: sd, Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću ne cvatu ruže posljednjih tjedana u Interu, ali čini se da bi patnjama uskoro mogao doći kraj.

11.10.2016.
10:41
sd, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Brozović je najprije je suspendiran zbog neprofesionalnog ponašanja jer je navodno htio napustiti stadion kad je zamijenjen u utakmici Europske lige protiv Hapoel Beer Sheve, a taman kad se ispričao i stigao korak do povratka u momčad, ponovno je završio 'na ledu' jer je poslije poraza od praške Sparte objavio šaljive fotografije na Instagramu.

Image
NAPOKON SE ZNA RAZLOG: /

Agent objasnio zašto je Vatreni u nemilosti svog trenera

Image
NAPOKON SE ZNA RAZLOG: /

Agent objasnio zašto je Vatreni u nemilosti svog trenera

'Put rada i tišine'

Za razliku od Interova trenera Franka de Boera, hrvatski izbornik Ante Čačić ima puno povjerenje u Brozovića. U obje kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prcvenstvo koje je naša reprezentacija igrala posljednjih dana Brozović je bio u početnoj postavi. Protiv Kosova (6-0) je odigrao cijelu utakmicu i dvaput asistirao, dok je protiv Finske (1-0) ostao na terenu do 71. minute. Upravo bi ta dva nastupa, tvrdi talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport, mogla biti prekretnica kad je u pitanju Brozovićev status na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važno je da je Brozović odabrao put rada i tišine. Čak je i u reprezentaciji izbjegavao izjave. Na preporuku menadžera i prijatelja, shvatio je da mu prioritet mora biti teren. Hrvat je u Interu trenirao odvojeno, potom se polako počeo vraćati vježbanju sa suigračima, a na horizontu se sada vidi povratak u momčad. A nakon toga možda i produljenje ugovora", piše Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pitanje je vremena'

A da je ugledni dnevni list na dobrom tragu, potvrdio je i trener De Boer na konferenciji za novinare u sklopu promocije nagrade Golden Foot u Monte Carlu.

"Važno je da je Marcelo odigrao dvije utakmice, za mene je to značajno. Brozović nam može pomoći, samo je pitanje vremena", istaknuo je nizozemski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo