ČAČIĆ PRED FINSKU: / Hrvatski izbornik govorio o novim ozljedama i otkrio plan kako do pobjede

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju s početkom u 18 sati u Tampereu nastavlja kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

8.10.2016.
19:20
VOYO logo

Riječ je o susretu 3. kola kvalifikacijske skupine I čiji početak Hrvatska dočekuje na vodećem mjestu ljestvice s četiri boda. Domaćin ima bod osvojen u prvoj utakmici protiv Kosova, reprezentacije koju su Vatreni u četvrtak svladali u Skadru rezultatom 6-0.

"Vedran Ćorluka vjerojatno neće istrčati zbog ozljede, a momčad će kako kapetan povesti Mario Mandžukić. Današnji trening pokazat će je li spreman Danijel Subašić jer je dobio jedan udarac u lakat", prenosi Čačićeve riječi nogometni portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je nastavio komentarom poraza Finske u završnim minutama utakmice protiv Islanda (3-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki broj utakmica završava tako u zadnjim minutama. To više nije slučaj, nego pojava. Obično stradavaju momčadi s manje kvalitete i koncentracije, a utakmice odu na stranu momčadi koje su agresivniji i koncentriraniji. Finci nisu imali sreće što su na takav način izgubili utakmicu."

Image
NOVI ZDRAVSTVENI PROBLEMI VATRENIH: /

Dvojica prvotimaca pod upitnikom za ogled u Finskoj

Image
NOVI ZDRAVSTVENI PROBLEMI VATRENIH: /

Dvojica prvotimaca pod upitnikom za ogled u Finskoj

"Mi moramo potvrditi tri boda iz Albanije, drugog izbora nemamo. Imamo takav fond igrača da to možemo učiniti", nastavio je Čačić i prokomentirao laude finskih novinara na račun hrvatskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da Hrvatska pripada u sam vrh europskog nogometa. Imamo visoku koncentraciju kvalitete, što je vidljivo po tome što smo u Skadru uspjeli nadoknaditi Modrića, Rakitića, Lovrena i Pjacu koji su ozlijeđeni. Pokazali smo da imamo sjajnu budućnost, no ponekad pojedinačna kvaliteta ne mora biti presudna, važno je zajedništvo u igri, što je Hrvatska pokazala da ima. Mislim da naš potpuni angažman i ono što imamo u momčadi - zajedništvo, kvalitetu te maksimalnu angažiranost - možemo računati da protiv svakoga možemo doći do željenog cilja i do pobjede. Kako smo postavili momčad u Skadru, tako ćemo igrati i sutra, s igračima koji imaju afinitet dolaziti u završnicu. To je jedini način da izborimo pobjedu i pazit ćemo na protivnika koji će igrati na kontre i polukontre."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo