ČAČIĆ OTKRIO ŠTO OČEKUJE OD OVIH VATRENIH: / 'Oni si kvalitetnim radom otvaraju vrata velike pozornice'

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Prijateljski ogled protiv izabrane vrste Meksika (Los Angeles, nedjelja 2 sata) za službene internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza najavio je izbornik Vatrenih Ante Čačić.

27.5.2017.
14:04
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Budući da se ogled održava u terminu izvan službenog kalendara Fife, Čačić nije mogao računati na udarne igrače, pa će u Sjedinjenim Američkim Državama dio igrača ubilježiti svoj debi za reprezentaciju.

"Dečki su se morali malo upoznati i nastojali smo iskoristiti ova četiri treninga kako bismo vidjeli na koji ćemo način funkcionirati. Igrači su sretni i ponosni što imaju priliku odjenuti hrvatski dres, odigrati međunarodno značajnu utakmicu - našu prvu na sjevernoameričkom tlu - pred velikim brojem i meksičkih i hrvatskih gledatelja i svi će se podrediti momčadi te učiniti sve za dobar rezultat", kazao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da reprezentaciju predvode vratar Lovre Kalinić, branič Tin Jedvaj i napadač Duje Čopa koji će ovom prilikom biti i kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAPETAN VATRENIH PRED UTAKMICU PROTIV MEKSIKA: /

'Nismo se u Los Angeles došli predati'

Image
KAPETAN VATRENIH PRED UTAKMICU PROTIV MEKSIKA: /

'Nismo se u Los Angeles došli predati'

"Oni iza sebe imaju utakmice pred ovakvim auditorijem i već su sudjelovali u reprezentativnim akcijama te će kao stožerni igrači pomoći debitantima. Očekujem dobru nogometnu predstavu, punu angažmana, nakon koje ćemo moći biti zadovoljni. Kemija je uvijek prisutna u hrvatskoj reprezentaciji", dodao je Čačić.

'Meksiko je u Los Angeles došao u najboljem sastavu i priprema se za odlučujući dio kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. U posljednjem međusobnom srazu, na svjetskoj smotri u Brazilu, Meksiko je svladao Hrvatsku 3-1 i izborio drugi krug natjecanja', podsjećaju iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meksiko je očigledni favorit, bit će kompletniji i nemamo baš dobar omjer s njima, ali pobrinut ću se da svi naši igrači opravdaju poziv. Igrat će s posebnom strašću za reprezentaciju svih 90 minuta i stoga će Meksiku biti teško potvrditi ulogu favorita. U klubovima s pravom skreću pozornost na sebe i dokazuju da se kvalitetnim radom otvaraju vrata velike pozornice", kaže Čačić uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo